FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 


4-3-3

Radek Švarcbek (FK Planá):  Kdo jiný by mohl na této pozici být? Radek Švarcbek odchytal úplně všechny zápasy, dohromady tedy šestadvacet duelů, nebo chcete-li - dva tisíce tři sta čtyřicet minut, v nichž inkasoval pouze třináct branek. V průměru tedy půl branky na zápas. Už tato bilance jasně hovoří za vše, a to si Planá velmi dobré skóre ještě hodně pokazila v závěru. Dohromady udržel Radek osmnáct čistých kont, což je možná i rekord celé soutěže. Přitom Radek jednoduchou pozici neměl, udržet koncentraci, když na Vás letí jedna střela za zápas není vůbec jednoduché, i tak ale tým většinou podržel.

Vlastimil Svoboda (Sokol Stráž): Vlastimil je suverénně nejproduktivnější obránce celé soutěže. Ve střelecké disciplíně se dokázal měřit i s mnoha věhlasnými útočníky z ostatních týmů a mnohé z nich svými šestnácti trefami také dokonce i předčil, to vše potvrzuje také fakt, že je druhým nejlepším střelcem týmu. Navíc je to skvělý obránce. Vlastimil je velmi talentovaný hráč, který sbírá zkušenosti ještě při posilování částkovského A-týmu a soupeřům není zvyklý nabídnout ani kousek prostoru. Z velké části se dočkala Stráž možnosti postupu především díky němu.

František Vacata (Sokol Konstantinovy Lázně): Další, mezi soupeři velmi neoblíbený obránce. Lázeňský matador patří k největším oporám týmu a dokázal to v obou částech soutěžního ročníku. Oproti Svobodovi nastřílel sice jen pět branek, ale i tak je to na obránce až dost. František je velký bojovník a srdcař. V každém utkání nechá vše a dělá vše pro to, aby jeho tým zvítězil. Jeho zkušenosti a sebevědomí z něj navíc dělají obrovského hráče. Vše řeší v klidu a s chladnou hlavou, nikam nespěchá, podrží balón a s přehledem rozehrává. Přitom ještě stačí dohlížet na hru všech spoluhráčů.

Dalibor Lončík (Dynamo Studánka): Dalibor je již dvojnásobným vítězem našich anket o hráče kola, což jeho kvality jedině podtrhává. Pro Studánku je nesmírně platný. Z obrany řídí celou hru, kterou s bravurou tvoří. Hraje skvěle a dokonce se nebojí ani zakončení. Síť rozvlnil také pětkrát a patřil jednoznačně k nejdůležitějším hráčům v soutěži ve službách svému týmu. Pro Dynamo je Dalibor téměř nepostradatelný. V naší sestavě hráč jeho kvalit chybět nemohl.

Pavel Hrubý (TJ Staré Sedliště): Ani Pavel Hrubý není žádné ořezávátko, které nechá někoho snadno projít. Umí hru znepříjemnit, sbírá balóny a umí je také s přehledem získávat. Navíc umí vypomoci i v záloze, což jen potvrzuje jeho tvůrčí roli na hřišti. Pavel je skvělý hráč, který Sedlišti v boji o udržení nesmírně pomohl. Jakožto obránce se trefil hned osmkrát a jasně tím ukázal, že mu nedělá problém žádná herní úloha. 

Dominik Sovka (FK Planá): Dominik je dokonalý střední záložník. Je to konstruktivní typ hráče, který tvoří hru, ale zároveň se nebojí ani defenzivní činnosti a černé práce. Nejplatnější je však při ofenzivní činnosti. Balón má pod kontrolou, dokáže se uvolnit rychlými kličkami a snadno zrychlí celou hru, podrží balón a dobře ho předá. Stojí u většiny zrodů gólových akcí mistrovského týmu a nebojí se ani zakončit, což potvrzoval zejména v závěru sezóny. Nastřílel dohromady třináct branek, a to už je slušná porce. 

Pavel Rašín (Sokol Konstantinovy Lázně): Také Pavel Rašín stále patří k největším oporám svého týmu a také k nejoblíbenějším hráčům soutěže. Opět měl po celou sezónu stabilní formu a dělal vše pro to, aby Lázně postoupily. Do každého utkání dal vše a vždy byl platný, ať ho kouč využil v záloze, nebo v obraně. Pavel je výborný hráč, který se přizpůsobí všemu a všude a vždy je třeba si na něj dát pozor. Na hřišti ho jde jen těžko přehlédnout, ale je pravdou, že ani černé práce se tento bojovník neštítí. 

Antonín Karas (Sokol Lom u Tachova): Antonín si, jako jeden z mála hráčů, kteří výrazně vyčnívali na podzim, dokázal udržet svou dobrou formu i na jaře. A i když to tak statisticky a podle výsledků nevypadá, byl pro Lom možná ještě platnější. Nováček soutěže si prožil velmi špatné jaro, během kterého tým provázelo mnoha velmi nepříjemných situací. A z velké části hlavně díky Antonínovi zůstal Lom v první pětce. Tvůrce lomské hry nasázel za sezónu sedmnáct branek.

Martin Stec (Sokol Lom u Tachova): To Martin oproti podzimu už tak skvostné jaro neměl, ale přesto se prosadil mnohokrát. Musíte však uznat, že je těžké ovlivnit zápas, když se k Vám sotva dostane míč. A je pravdou, že když už se k Martinovi dostal, nenechal tento kanonýr vzniklou šanci bez povšimnutí. Jeho hra ve vápně je famózní. Martin je skvělý hráče, který kombinuje techniku i razanci a důraz a souboje nevypouští. A precizní koncovkou pak ničí soupeře. Ať už se mu ale na jaře dařilo jakkoliv, se sedmadvaceti brankami se stal druhým nejlepším střelcem soutěže.

Miloslav Jedlička (Sokol Stráž): Toho nejpřesnějšího si ale představme hned po druhém Martinu Stecovi. Více branek než on, přesněji tedy čtyřiatřicet, nasázel už jen Miloslav Jedlička. Ale i ten měl jaro o poznání horší, než podzim. Miloslav je hráč s perfektní citem pro postavení. Má takzvaný čich na góly a ví, kam si má přesně naběhnout, a když míč dostane, nemá problém jej dostat do sítě. Je sice pravdou, že většinou má před sebou už velmi snadnou pozici, ale bez toho hladu a dobré práce předtím by se dočkal zásahu jen těžko. Statistiky prostě nelžou.

Dominik Bláha (Sokol Černošín):
 Velmi častá posila Sokolu Černošín, která dokáže zápas znepříjemnit každému obránci i brankáři. Míč se k němu nesmí dostat, protože pak je Dominik k nezastavení. Za celou sezónu neodehrál z daleka všechna utkání, ale i tak o něm bylo slyšet opravdu hodně a hovořilo se vždy zejména jen v superlativech. Bláha se trefil za celou sezónu čtyřiadvacetkrát a vytáhl Černošín až na čtvrté místo v tabulce. Přesně tento typ útočníka by jistě zajímal většinu týmů v soutěži. Je to rozdílový hráč, šanci si dokáže vytvořit i sám a jeho zakončení je v devadesáti procentech přesné. 

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.