FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Plzeňský | Tachov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

3-5-2


Radek Kuvík (TJ Kladruby): 
Vybrat nejlepšího gólmana bylo opravdu složité, brankáři se často střídali a žádný z nich nad ostatními nijak nevyčníval. Proto jsme se rozhodli vsadit při výběru gólmana zejména na statistiku a výdrž. Radek Kuvík odchytal téměř všechny zápasy a byl nenápadnou oporou týmu. Ačkoli v utkání nebyl nikdy nijak ohromně vidět, svůj tým dokázal často výrazně podržet a i díky tomu dostali Kladruby za celou sezónu jen devětačtyřicet branek. Méně už jich dostalo jen Stříbro a o jedno inkasování Halže. Radek Kuvík odváděl stabilně výbornou práci, nedělal moc chyb a tým dokázal držet dlouho ve hře o postup.

Karel Šaman (Baník Stříbro):  Velký pilíř obrany letošního mistra. Má za sebou perfektní sezónu, v níž dirigoval z obrany hru svého týmu a dovedl ho s kapitánskou páskou na ruce k titulu a postupu. Byl vidět v každém utkání a vždy značně znepříjemňoval život útočníkům soupeře. A k tomu všemu přidal ještě tři góly, což není na obránce v žádném případě špatné. 

Karel Bauer (Čechie Halže): Také jmenovec prvního z obránců, Karel Bauer, prožil parádní sezónu a svou prací výrazným dílem napomohl k postupu svého týmu. Jeden z nejkvalitnějších obránců soutěže a dirigentů hry se zároveň ukázal také jako výborný střelec a několikrát se zapsal také mezi přesné snajpry. Karel byl jedním z nejčastěji skórujících obránců a z těch, kteří svůj obranný blok v žádném utkání neopustili asi také nejčastější. Trefil se sedmkrát a už teď je jisté, že na jeho um bude sázet Halže i ve vyšší soutěži, pokud tedy postup přijme.

Aleš Smetana (Sokol Kšice):  Obsazení třetí obranné pozice vedle těchto dvou matadorů byla trochu oříškem a rozhodovali jsme se mezi několika hráči, ale nakonec jsme dali přednost Aleši Smetanovi, který své stabilní výkony podložil velmi častou účastí v sestavách kola. Ze všech obránců se do nich dostal asi nejvícekrát. Na kraji obrany válel, své území si skvěle kryl a mazal své protihráče ze hřiště. Přebíral balóny a podporoval útok. Stejně jako Karel Šaman, také on si připsal tři zásahy.

Michal Petraška (Baník Stříbro): Velmi šikovný hráč, který je na tom technicky skvěle, odkáže se uvolnit na malém prostoru, vytvořit si šanci a perfektně zakončit. Nezapomíná ale ani na defenzivu a roli záložníka plní s naprostou bravurou. Já bych ho možná označil trochu za takového vykonavatele černé práce, která není příliš oceňována a slávu sklízí často jiní jeho spoluhráči. Přesto když se mrknete na statistiky, tak je Michal třetím nejlepším střelcem soutěže, nasázel dvaadvacet branek a na spousty dalších přihrál. Spousty balónů vybojoval a rozehrál mnoho akcí. Michal na hřišti nevypustí jediný souboj, bojuje do poslední chvíle a pro tým je nezbytný.

René Táborek (Sokol Trpísty): René Táborka Vám snad ani nemusím představovat. V sezóně sice nepatří k nejlepším střelcům, ale na hřišti je rozhodně vždy vidět. Je to velký bojovník a na hřišti ho jistě nepřehlédnete, je všude. Kapitán Trpíst je základním kamenem celého týmu, skvěle brání, obírá soupeře o balóny, které dokáže nejen přidržet, ale i posunout daleko vpřed a pak je s chladnou hlavou rozdělit mezi spoluhráče, nebo vystřelit. Diváci si často musí myslet, že má snad dvojí plíce. René je asi nejčastějším účastníkem našich hlasování o hráče kola a dvakrát už také dosáhl na zlato. 

René Mrenka (Čechie Halže): Asi nikdo nečekal, že by mohl René Mrenka v naší sestavě chybět. Tento střední záložník letošní ročník doslova ovládl. Přišel pomoci Čechii na podzim a dotáhl jí až k postupu.Po skvostném podzimu měl sice trochu slabší úvod jara, ale i přesto se nakonec stal nejlepším střelcem soutěže a nejspíš i nejplatnějším hráčem. Všichni ho jistě znáte, takže nemá cenu na jeho adresu říkat cokoli navíc, snad jen připomeňme tu parádní statistiku dvaačtyřiceti vstřelených branek za sezónu.

Radim Ebenhöh (Jiskra Třemešné): Na podzim se Radimovi ještě tolik nedařilo a musel se probírat z neúspěšné předchozí sezóny ve vyšší soutěži, z níž Jiskra spadla. Na jaře už byl ale opět ve své kůži a hrál parádně. Tým dlouho nadějně vedl za postupem, ale nakonec se Jiskra možnosti návratu nedočkala a skončila pátá. Radim byl po celou sezónu jedním z hlavních strůjců její hry a v závěru sezóny nešetřil ani se zásahy. Trefil se dohromady dvanáctkrát a pokud v příští sezóně na své výkony naváže, může vytáhnout svůj tým ještě výše.

Lukáš Kotlár (TJ Kladruby): Neuvěřitelně šikovného hráče slovenského původu ve službách Kladrub zná asi každý. Vynikající technik, který je schopný vzít vše na sebe, vytvořit si šanci a zakončit. Hráč, který rozhoduje zápasy a každý by ho chtěl mít v týmu. Je neuvěřitelně hladový po gólech a vždy je jistota, že ho na hřišti bude vidět. Přesně takový je Lukáš Kotlár, autor jednadvaceti branek. 

Jakub Wintrle (Sokol Trpísty): 
Jednoznačně nejvýraznější útočník ze všech. Jeho tah na branku a schopnost zakončení byly pro Trpísty obrovskou oporou pro celou sezónu a společně s René Táborkem vytvořil neuvěřitelně silnou dvojici, která bojovný tým táhla. Jakub byl velmi chladnokrevný a ukázal, že jeho schopnosti dosahují opravdu vysokých kvalit. Dokázal se snadno dostat do šance a přesně zakončit, což se po útočníkovi přesně chce. Sezóna však pro Jakuba skončila smutně, v utkání s Lázněmi se ošklivě zranil a sezóna pro něj předčasně skončila. Do posledních dvou zápasů už zasáhnout nemohl a jeho Trpísty bez něj přišly o šanci na postup.

Vasil Danko (TJ Lesná):
  Vasil Danko, to je vlastně pojem. Na okresní úrovni ho zná snad každý. Je postrachem každého obránce. Tento veterán je neuvěřitelně nebezpečný i ve svých čtyřiačtyřiceti letech. Dokáže se snadno uvolnit a dostat do šance, udělá kličku a bez potíží udrží krok i s výrazně mladšími hráči a navíc zakončuje s elegantní bravurou. Na hřišti je vždy vidět a vždy je jasné, že od něj hrozí velké nebezpečí. Přesto si s ním obránci a ani brankář neporadili hned ve dvaceti případech.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.