FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Jihočeský | Český Krumlov | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Brankář: 

 

Petr Cába, TJ Sokol Chvalšiny

Tento post je předem jasný. Své místo v ideální jedenáctce roku si zajistil Petr Cába, který vychytal Chvalšinům postup do 1. B třídy a po celou sezónu předváděl skvělé zákroky. Jeho tým inkasoval za celou sezonu pouhých 22 branek, což je přesně jedna obdržená branka na zápas.

 

Zdeněk Čarek, trenér Sokolu Chvalšiny: Nasazený do sestavy roku je strážce sokolské svatyně Petr Cába. V jeho 21 letech je brán za největší hvězdy jak svého týmu, tak i celé soutěže. Díky jeho skvělému čtení hry a velmi dobrým zákrokům vedl Chvalšiny k postupu do 1.B třídy. V okrese není lepší hráč na jeho postu. 

Statistické okénko:

(Čistá konta: 7x, góly: 1x, žluté karty: 1x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 1x, v sestavě kola: 2x)

  

Obránci: 

 

Michal Koutský, Vltavan Loučovice

Prvním zástupcem druhého postupujícího z přeboru je obránce Michal Koutský, který zastavoval tvrdě, ač v souladu s pravidly, své protihráče a několikrát jim znemožnil ohrozit loučovickou branku.

 

Jiří Hošek, trenér Vltavanu Loučovice: Tvrdý obránce, letos bez vyloučení, obranu řídil výborně.

Statistické okénko:

(Čistá konta, 7x, góly: 2x, žluté karty: 8x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 1x, v sestavě kola: 1x)

  

Tomáš Holas, TJ Sokol Chvalšiny

Kapitán a nejzkušenější hráč mistra z Chvalšin. To je Tomáš Holas, kterému patří stoperský post v nejlepší jedenáctce roku.

 

Zdeněk Čarek, trenér Sokolu Chvalšiny: Stoperská legenda a kapitán mistrovského týmu Tomáš Holas. Jeho zkušenosti jsou pro chvalšinský Sokol nepostradatelné. Jeden z nejlepších hráčů každý zápas. I když je mu skoro 40 let, s přehledem by mohl hrát divizni soutěže, ve kterých by byl stejnou hvězdou jako je ve Chvalšinech.

Statistické okénko:

(Čistá konta: 9x, góly: 3x, žluté karty: 0x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 3x, v sestavě kola: 3x)

  

Milan Babinský, TJ Sokol Chvalšiny

Letní posila chvalšinského Sokolu je univerzálním hráčem. Milan Babinský může hrát na jakémkoliv postu, ze kterého dokáže vstřelit branku.

 

Zdeněk Čarek, trenér Sokolu Chvalšiny: Jeho největší předností je ta, že dokáže hrát na postu útočníka, záložníka i obránce, ze kterého dokáže dát i 3 góly. Navíc po přesunu ze Zlaté Koruny se hned chytl v základní sestavě a patřil mezi velké opory svého týmu.

Statistické okénko:

(Čistá konta: 9x, góly: 7x, žluté karty: 1x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 2x, v sestavě kola: 2x)

  

Luděk Turek, SK Větřní B

Jeden z nejstarších hráčů soutěže je Luděk Turek, jenž hrál celou sezónu velmi dobře, ale sestupu svého týmu bohužel nezabránil. Útěchou mu může být nominace v ideální sestavě roku.

 

Vlastimil Sulzer, trenér SK Větřní B: Nejlepším hráčem celé sezóny je Luděk Turek. Odehrál všechny kola ve své standardu, je obětaví pro tým a fotbal ho stále baví, mladší hráči by si z něho měli vzít příklad.

Statistické okénko:

(Čistá konta: 1x, góly: 0x, žluté karty: 1x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 0x, v sestavě kola: 0x)

  

Záložníci: 

 

Jakub Kubík, FK Dolní Dvořiště

Záložník D. Dvořiště přišel do týmu v létě z kaplického Spartaku. V novém týmu se velmi dobře zabydlel a podával kvalitní výkony po celou sezónu. 

 

Štefan Bršťák, trenér FK Dolního Dvořiště: Pro mě jednoznačně Jakub Kubík.  Kubajz k nám přišel s takovou tou nálepkou problémového hráče. Docela dost lidí mi ho rozmlouvalo. Já mu ale věřil, i když na podzim měl zkrat - zbytečná červená a moc toho nenahrál.  Ale celou jarní část patřil k tahounům. Jak na trénincích, tak v zápasech. Myslím, že tímhle ukázal všem kecálkům, že je třeba s ním počítat.

Statistické okénko:

(Góly: 2x, žluté karty: 9x (nejvíce z celé soutěže), červené karty: 1x, hráč zápasu: 1x, v sestavě kola: 0x)

  

Martin Beneda, TJ Hraničář Malonty

Nejlepší střelec týmu. Útočník, jenž musel kvůli přetlaku v útočných řadách malontského týmu strávit půlku sezóny v záloze. Jeho střelný prach, ale ani tam nezvlhnul a se třinácti zásahy se umístil na dělené sedmé příčce tabulky střelců.

 

Vladimíř Uhlík, trenér TJ Hraničáře Malonty: Chtěl bych vyzdvihnout Martina Benedu, který je náš nejlepší střelec a opravdu, i když je to klasický útočník, tak odehrál půl sezony v záloze.

Statistické okénko:

(Góly: 13, žluté karty: 2x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 5x, v sestavě kola: 5x)

  

Jan Krenauer, FK Dolní Dvořiště

Kapitán Dolního Dvořiště byl po celou sezónu oporou svého týmu. Univerzální hráč, kterýmu není cizí nastupovat na jakémkoliv postu častokrát ohrožoval branku soupeřů - zejména ze střední vzdálenosti - a tu svou naopak bránil.

Statistické okénko:

(Góly: 5x, žluté karty: 6x, červené karty: 0, hráč zápasu: 6x, v sestavě kola: 4x)

  

Útočníci: 

 

Michal Toman, Vltavan Loučovice

Rozený střelec z loučovického Vltavanu se po celou sezónu přetahoval o korunku pro krále střelců s chvalšinským Patrikem Podskalským, který Michala nakonec o dvě branky přeci jen přeskočil.

 

Jiří Hošek, trenér Vltavanu Loučovice: Střelec a bojovník, dokáže vypracovat šance a standardky a jen škoda, že tam toho nepadne více.

Statistické okénko:

(Góly: 18x, žluté karty: 4x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 5x, v sestavě kola: 7x)

  

Patrik Podskalský, TJ Sokol Chvalšiny

Král tabulky střelců, to je Patrik Podskalský - bombarďák z Chvalšin. Ač ho trenér do ideální jedenáctky nenominoval, tak zde po právu musí být, díky svému hladu po gólech, kterých vstřelil úctyhodných 20 a výrazně tak pomohl Sokolu do vyšší soutěže.

Statistické okénko:

(Góly: 20x, žluté karty: 2x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 3x, v sestavě kola: 3x)

  

Luigi Kolaj, TJ Sokol Kájov

Posledním hráčem v nominaci na hráče roku je střelec, ale především asistent na brankové příležitosti z Kájova. Zde odehrál skvělou sezónu a svůj Kájov dotáhl na čtvrtou příčku v konečném zúčtování.

 

Miroslav Grabec, trenér TJ Sokolu Kájov: Hráč divizních parametrů dobrý na míči, horši do kombinace, ale nesmírně platný v tahu na branku a v zakončení.

Statistické okénko:

(Góly: 6x, žluté karty: 1x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 0x, v sestavě kola: 1x)

  

Náhradníci: 

Josef Bílý, brankář TJ Hraničář Malonty: Matador Malont, který ve svých 49 letech předváděl skvělé zákroky proti střeleckým pokusům svých soupeřů. V sezóně udržel tři čistá konta.

Filip Schneider, brankář FC Velešin B: Mladý brankář z Velešína i přes vysoký počet inkasovaných branek byl mnohokrát oporou svému týmu, ale sestupu nezabránil.

Josef Baláž, obránce TJ Sokol Kájov: Zkušený obránce, který skvěle zastavoval útoky soupeřů.

Vít Ohnsorg, záložník SK Zlatá Koruna: Výborný střelec (14 zásahů = 5. místo), ale také skvělý nahrávač ze Zlaté Koruny, to je Vít Ohnsorg.

Lukáš Pulec, záložník TJ Sokol Kájov: Skvělý technik a tvůrce hry Kájova. Svou hrou po celou sezónu bavil diváky svými parádičkami a přešlapovačkami.

Tadeáš Zeman, útočník FK Dolní Dvořiště: Střelec z povolání, který se celou sezónu přetahoval o první příčku v tabulce střelců. Nakonec skončil druhý s devatenácti zásahy.

Jakub Cifreund, útočník SK Větřní B: nejlepší střelec nováčka z Větřní chytil na jaře výbornou formu, ale ani on sestupu rezervy Větřní nezabránil.

  

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.