SESTAVA KOLA - 6.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 18.09.2016

0

Libčany si odvezly cenné tři body ze hřiště Cidliny. Na výhře 2:0 se svými výbornými zákroky podílel gólman Jiří Mašek, který zejména ve druhém poločase podržel svůj tým. Za tříbodovým vítězstvím nasměroval Libčany už v prvním poločase Adam Chromek, který otevřel skóre zápasu.

 

Dobrý výkon předvedli fotbalisté Červeného Kostelce. Na červenokostelecké výhře 4:1 se hattrickem podílel David Hlava a jednogólový Lukáš Hlava, který prudkou hlavičkou bez přípravy upravoval na konečných 4:1.

 

Jaroměř se v zápase s Novým Městem znovu předváděla ofenzivní hrou se spoustou šancí. Útočná hra Jaroměře nakonec přinesla výhru 2:5. Na výsledku se mimo jiné podíleli Martin Knap s Janem Banem. Oba hráči v zápase předvedli několik klíčových přihrávek, které podpořili vstřelenou brankou. 

 

V herní pohodě jsou fotbalisté Rychnova, které nemusí mrzet ani dvě neproměněné penalty v zápase s Lázněmi Bělohrad. Na výhře 4:0 se podílel Ondřej Stieber, který před poločasem zvyšoval na uklidňujících 2:0. 

 

Chlumec po prvním poločase prohrával s Kostelcem 0:2, po změně stran se ale domácím podařilo skóre otočit. Na konečných 3:2 dával deset minut před koncem Jakub Jelínek.

 

Hořice navázaly na výhru z minulého týdne a porazily Provodov 3:0. Za důležitou výhrou nasměroval svůj tým Josef Rubeš, který otevíral skóre zápasu. 

 

Vysoká byla z zápase s hradeckou Slavií efektivnější a díky dvěma gólům Vojtěcha Bělky vyhrála 2:0.

 

Jičín se i nadále drží na prvním místě tabulky. V uplynulém kole porazili Jičínští i díky dvěma gólům Pavla Krause Broumov 3:0.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2016 13:19 do 21.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.