SESTAVA KOLA - 10.kolo Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 29.10.2016

0

Jedno opravdu vysoké devítibrankové vítězství a ostatní velmi vyrovnané a dramatické zápasy - to nám nabídlo 10. kolo soutěže. Z něj vyčnívají zejména dva hattricky, o něž se postarali Pěčičtí Kiceluk s Hubačem. Zaujal také vítězný gól mělnického Skopky z poslední minuty zápasu proti Staré Boleslavi. I ostatní hráči si ale za své výkony zaslouží pochvalu.

David Šteiner, Zoran Taňski (Neratovice B) - Neratovice dokázaly vyloupit Bakov zejména díky bezchybné defenzivní hře, kterou podpořil jistým výkonem (ač příliš práce neměl) i dorostenec Šteiner v bráně.

 

Martin Viskup, Ladislav Kympl (Kly) - Kly dokázaly doma porazit Lužec, díky čemuž se vyhouply do čela tabulky. V sestavě kola tentokrát můžete hlasovat pro středopolaře Kympla, který vstřelil první branku zápasu a obránce Viskupa, který kromě výborné obrany přidal i asistenci.

 

Míroslav Hubač, Antonín Kiceluk (Pěčice) - Pěčice zřejmě protrhly střelecké trápení a oba nováčci soutěže to odnesli pořádným přídělem. Každý z nominovaných vstřelil hned třetinu z celkových devíti branek.

 

Jan Čurda (Byšice) - Byšice si připsaly nesmírně důležitou výhru v Dlouhé Lhotě, pod kterou se jednou brankou podepsal i obránce Čurda.

 

Radek Tomíček (DBSK) - Dva zásahy do sítě Benátek B nakonec na výhru nestačily a Dolní Bousov tak na domácím hřišti zaznamenal bodovou ztrátu.

 

Štěpán Krýda (Benátky B) - Také na straně Benátek se objevil dvoubrankový střelec. Štěpán Krýda byl se svými úspěchy určitě spokojenější, než jeho protějšek - bodový zisk jeho týmu totiž čekal málokdo.

 

Hynek Tříška (Mělník) - Mělník v zajímavém zápase porazil Starou Boleslav, k čemuž dopomohl jednou brankou i středpolař Tříška.

 

Zbyněk Štrupl (Velký Borek) - Zkušený útočník Velkého Borku si připsal jednu branku, díky které jeho tým dosáhl alespoň na bod ze zápasu proti silnému Dynamu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2016 13:47 do 02.11.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.