SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Čtyřiadvacáté kolo je ta tam a do kocne soutěžního ročníku už zbývají jen dva týdny. Dohromady mají ale hráči ještě tři pokusy stát se hvězdou kola. První z příležitostí se jim přitom naskytne už na začátku tohoto týdne, kdy fanoušci budou až do středečního poledne hlasovat o nejlepšího hráče víkendu z vyvolené jedenáctky, kterou jsme uspořádali do formace 3-4-3. Dost už ale planých řečí. Času je málo, tak pojďme k věci. Startuji hlasování.

Jan Skalák - Plané na utkání proti Kšicím nedorazil brankář, a tak mezi tři tyče zaskočil Jan Skalák. A vedl si precizně. Pokaždé byl přesně tam, kde měl být. Skvěle zmenšoval úhly a lapil vše, co na něj letělo. Vychytal čisté konto a pomohl Plané ke třem bodům.

Petr Hlavin - Sulislavský bek do utkání naskočil po delší pauze, ale vedl si skutečně fantasticky. Bránil svkěle a zároveň dokázal také podporovat útok. I díky němu jeho tým neinkasoval. Navíc Petr jedním zásahem pomohl k výhře Sulislavi 2:0.

Jan Boško - Celý tým Boru zaslouží za fantastický výkon pochvalu. Sokol se po dlouhé době zvedl a podal precizní výkon. Všichni hráli naplno a dokázali přehrát a porazit favorizovanou Halži. Celou hru týmu řídil ze zajištěné obrany právě Jan Boško, který pomohl svému tým navíc také udržet čisté konto.

Petr Houda - Bek Újezda po celý zápas výborně plnil veškeré defenzivní činnosti a dost často také podporoval ofenzivní snahy svého týmu, který nakoenc zvítězil bez inkasování 2:0. O jednu z branek se naví postaral díky pokutovému kopu právě Petr.

Miroslav Dvořák - Trpísty mají za sebou velmi nevydařené utkání. V náročném utkání jasně podlehly favorizované Tisové a v utkání absolutně vyhořely. Snaha se ale určitě nedá upřít Miroslavu Dvořákovi, který v záloze celou dobu odhodlaně bojoval a byl jednou z mála součásti týmu, s níž měl Zetor větší problémy.

Rudolf Chrastina - Újezd má na svém kontě další výhru. Celý zápas řídil jeho hru ze zálohy Chrastina, který podal výborný výkon. Získával a rozděloval balóny a nakoenc i obstaral branku, která definitivně rozhodla o jeho výhře.

Ondřej Šebor - V kádru Tisové sice najdeme po víkendu mnoho dvougólových střelců, ale ani jejich výkon se nevyrovná tomu, který podal Ondřej Šebor. Středopolař Tisové sice žádný gól nedal, ale alespoň částečně byl snad u všech. Ondřej dirigoval hru celého týmu a především díky němu nakoenc Tisová silné Trpísty hladce přejela. Skvělá práce.

Vítězslav Pánek - Mladičký útočník Plané naskočil do hry až ve druhé půli, ale celkově tým ohromně oživil a skvělým výkonem soupeře neuvěřitelně trápil. Především jeho kličky musely motat Kšickým hlavy pořádně. Vítězslav se několikrát dostal i do samostatného úniku a jednoho z nich dokocne i využil, čímž definitivně ztvrdil výhru Plané v poěmru 2:0.

Erik Šály - Tisovský snajpr byl v utkání proti Trpístům klíčovou postavou. Tisové se zpočátku nedařilo a byla horší, ale Šály pak chladnokrevně využil hned své první šance, čímž dal svému týmu klid a hře celkově nový řád. Nejen že byl pak i u mnoha dalších branek, ale v závěru se stal nakoenc ještě i posledním střelcem utkání.

Vasil Danko - Další extraznámý kanonýr. Vasil o víkendu obstaral dvě branky, kterými se jeho tým proti Lázním vrátil ve druhé půli do hry a později zápas i otočil. Nakonec ale i tak prohrál poté, co v závěru zúřadoval poslední z naší vybrané jedenáctky.

Radek Mašín - Radek Mašín byl jednoznačně nejdůležitější postavou zápasu Lesné a Lázní. Jak jsme již avizovali v předchozím odstavci, Radek vzal v závěru utkání vše na sebe a během tří minut v podstatě sám zápas dvěma zásahy otočil. Navíc se ještě v předchozí půli postaral o jednu branku, a tak mu na účet přibyl dohromady hattrick. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.06.2017 21:50 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.