SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Čtyřiadvacáté kolo je ta tam a do kocne soutěžního ročníku už zbývají jen dva týdny. Dohromady mají ale hráči ještě tři pokusy stát se hvězdou kola. První z příležitostí se jim přitom naskytne už na začátku tohoto týdne, kdy fanoušci budou až do středečního poledne hlasovat o nejlepšího hráče víkendu z vyvolené jedenáctky, kterou jsme uspořádali do formace 3-4-3. Dost už ale planých řečí. Času je málo, tak pojďme k věci. Startuji hlasování.

Jiří Hlaváček - Přimda porazila Sedliště sice poměrně jednoznačně, ale hosté určitě nebyli úplně bez šance. Jiří toho musel mnoho polapit a především si musel výborně postavit tyče, které mu pomohly rovnou třikrát. Až teprve po druhé brance ve druhé půli začala Přimda konečně odskakovat a Sedliště odpadlo. Jiří svůj tým ale do té doby musel hodně podržet.

Jan Bastl - Jan Bastl se vrátil do sestavy po dlouhé době, ale znát to na něm nebylo. Na ruku si navlékl kapitánskou pásku a od začátku svůj tým vedl. Proti Stráži to ale byl boj s větrnými mlýny. I přes Janovu skvělou práci tým vysoko prohrál.

Karel Šaman - Baníku sice nevyšla proti Lázním první půle, ale ve druhé už hrál svou hru a byl lepší. Odzadu to skvělým výkonem řídil právě Karel, který navíc nakoenc v závěru utkání nezaváhal, v klíčovou chvíli to vzal na sebe, po kombinaci s Pavlasem prošel až do šestnáctky a uklidil míč do sítě, čímž definitivně rozhodl. Jeho tým vyhrál díky jeho zásahu 2:1.

Tomáš Burda - Fantastickým výkoenm se blýskl v utkání proti Sedlišti také Tomáš Burda. Od začátk uaž do konce držel defenzivu svého týmu a pomohl mu dobrým výkonem až k cenným třem bodům. 

Roman Průcha - Na hřiště se po delší pauze vrátil zkušeným mazák Kostelce a na hře týmu to bylo znát. Roman perfektně přenášel hru a pomáhal rozehrávce a tvorbě šancí celého týmu. Skvělý comeback pomohl Kostelci ke třem bodům za u něj nezvykle vysokou výhru 5:1.

Václav Pešek - Šikula ze Sedliště vyčnívá prakticky vždy. Tentokrát málem pomohl týmu k senzačnímu zisku bodů na Přimdě, ale nakoenc to nevyšlo. Vácalv hrál skvěle, ale po druhém inkasování ve druhé půli jeho tým odpadl a nakonec z toho byl hodně přísný debakl. 

Petr Petráška - Petr o víknedu prožilsenzační start zápasu. Během čtyř minut se dvakrátk trefil a od té doby byl dost při chuti. Hrál výborně, ale ani to vše nakoenc týmu k výhře nepomohlo. Kvůli špatnému úvodu druhé půle nakoenc Lom prohrál s Halží 4:6.

Daniel Karmazin - Křídlo Halže. Daniel hraje na pomezí křídla a útočníka, ale svědčí mu to náramně. Proti Lomu pomohl svému týmu dvěma veledůležitými zásahy, lae celou dobu byl velmi nebezpečný a podílel se i na dalších gólech. 

Dalibor Marek - Dalibor nehraje kvůli špatné pracovní době příliš často, ale když na hřiště naskočí, stojí to za to. Tentokrtá pomohl Studánce v Záchlumí dvěma zásahy. V první půli hrál klasicky na pozici útočníka a vedl si skvěle. Pak se ale přesunul do zálohy a ukázal, že je zároveň velký univerzál. 

Miloslav Jedlička - Lídr střelecké tabulky. Většího snajpra v soutěži nenajdete. Jeho tým proti Bezdružicím vyhrál v poměru 6:1. Hned o pět ze šesti branek se postaral právě Milosalv. Obrácni v celé sooutěži prostě neví, jak na tohoto borce vyzrát.

Tadeáš Malý - Aktuálně nejvýraznější osobnost Přimdy. Tadeáš sice nebyl o víkndu tolik vidět, ale i tak byl čsto přesně tam, kde měl být a svému týmu nakoenc pomohl hattrickem. Skvělý čich na góly. Přimda především díky němu stále živí naději na postup.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.06.2017 22:20 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.