SESTAVA KOLA - 2.kolo Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2017-2018

Datum kola: 13.08.2017

0

A máme tady první sestavu kola. Štítina doma padla s Březovou. Kobeřice doma přemohly Otice. Jakartovice porazily o dvě branky Vřesinu. V zápase plném obratu Hlavnice zdolala Opavu. V souboji nováčků byly lepší Dobroslavice, které porazily Dolní Životice. Budišov deklasoval doma Litultovice. Stěbořice o výhře v Hněvošicích rozhodly v úvodních patnácti minutách. 

Otický brankář Martin Vitásek byl famózní v zápase proti Kobeřicím, kdy vychytal snad osm samostatných nájezdů. Jakartovický stoper Břetislav Malček byl jako zeď a střelci Vřesiny si na něm vylámali zuby. Stěbořický Martin Fiedler lítal po čáře jako motorová myš, a asistoval u branky svého bratra. David Ochrana z Hlavnice dával vyrovnávací trefu svého týmu. Ondřej Jasník z Dolních Životic jako jediný snesl přísnější měřítko v zápase proti Dobroslavicícm, který se jeho týmu vůbec nepovedl. Antonín Kubný z Kobeřic jednu branku dal a na druhou Malchárkovi přihrál. Petr Čavera ze Stěbořic podal v záloze skvělý výkon a  asistoval z rohu při jedné trefě. Rostislav Škrobánek z Opavy dával dvě branky svého týmu. Stejně se vedlo Janu Kuricovi z Budišova, který navíc ještě u dalších branek asistoval. Důrazný dobroslavický útočník Jan Osmančík svým důrazem platil na Dolní Životice, a navrch přidal jednu branku. Jiří Lichovník Z Březové vsítil dvě branky, a další šance zahodil. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.08.2017 22:04 do 16.08.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.