SESTAVA KOLA - 24.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 21.04.2019

0

Máme za sebou další kolo ČFL a na nás opět bylo, abychom vybrali nejlepší jedenáctku. Kdo se tedy dostal do vyvolené sestavy za výkony během prodlouženého velikonočního víkendu? Mimořádně prodlužujeme možnost hlasování o den, tedy do čtvrtečního poledne. Tak hlasujte pro své favority!

Ondřej Bartoš - Dobrovický gólman pomohl svému týmu protrhnout jarní mizérii nejenom tím, že vychytal v Živanicích čisté konto, ale rovněž se blýskl proměněnou penaltou.

Daniel Zelenka - Bývalý hráč holešovické Lokády se proti svému ex-klubu vytáhl a z pozici levého obránce Cábelíků dokonce vstřelil úvodní gól zápasu, který nakonec přinesl hostům cenný bod.

Jakub Chleboun - Defenzivní pilíř ústeckého mužstva byl znovu vidět nejenom díky své výšce, ale zejména díky skvělému výkonu. Jeho příspěvek v podobě čistého konta a vstřelené branky byl velmi důležitý pro jasnou výhru nad Domažlicemi.

Vojtěch Mareš - Vyšehrad zůstává stále na jaře neporažen, k čemuž tentokrát výrazně pomohl i krajní bek, který se svým přesným centrem postaral o asistenci na klíčovém prvním góle, který Šemíci vstřelili Převýšovu až v závěrečné dvacetiminutovce.

Miroslav Petrlák - Další významná postava duelu Živanic a Dobrovic, která za hostující Středočechy vstřelila dvě branky, jimiž si bezpochyby řekla o místo v sestavě kola.

Martin Novák - Mladičký záložník Štěchovic byl i v oslabení svého týmu aktivní a přihrávkou se podílel na jediném gólu zápasu, díky němuž jsou Štěchovice stále nejlepším týmem jara.

Pape Macou Sarr - Téměř evergreen v sestavách kola, ale svými výkony si o to senegalský špílmachr prostě neúnavně říká. Znovu ho bylo celé hřiště a připsal si asistenci na vítězném gólu.

Ronald Madibi Mufanzwaini - Nováček v dresu Ústí nad Orlicí se pomalu zabydluje v sestavě a svému týmu přináší hodně užitku. V zápase s Domažlicemi měl prsty v každé gólové akci.

Tomáš Matějka - Útočný klenot Záp se dal zdravotně do kupy a už zase pálí do černého. Svým krásným volejem vsítil proti Benešovu důležitý gól na 2:0.

Fortune Akpay Bassey - Nigerijský snajpr těží hodně se spolupráce se svým africkým kolegou Sarrem a společně zejména oni táhnou Olympii Radotín vzhůru. Nyní sice góla nedal, ale několikrát zahrozil a orazítkoval dvakrát brankovou konstrukci.

David Čapek - Nejlepší střelec soutěže ani nemusí být stoprocentně fit a odehrát celé utkání, aby byl pro svůj tým neskutečně platný. Tentokrát mu stačila necelá půlhodinka na to, aby vsítil vítězný gól a obranným řadám Převýšova způsobil velké starosti.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.04.2019 10:12 do 25.04.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.