SportFotbal SESTAVA ROKU - Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

1

Velmi očekávaná anketa - hráč roku, je tady. Opět je pouze na Vás, kdo se stane hráčem uplynulé sezóny! 

Bylo opravdu těžké vybrat pouze jedenáct hráčů, ze kterých jsme mohli sestavit sezónu. Ve finále rozhodovaly osobní statistiky hráče, výkony po celou sezónu, vytíženost v sezóně, přínos pro tým, postavení týmu v tabulce a nominace trenérů. Najdete zde tedy například hráče, kteří nastříleli v sezóně nejvíce branek. Hráče, kteří mimo vstřelené branky měli i mnoho asistencí a podporovali svými centry a přihrávkami střílející hráče. Hráče v obraně, přes které byl velký problém přejít a vůbec ohrozit branku soupeře a brankaře, který obdržel nejméně branek v sezóně.

Zde je popis jednotlivých hráčú, kteří byli nominování do sestavy roku:

Jiří Šabata - Brankař, který až na pár vyjímek odchytal celou sezónu. Vzhledem k tomu, že tým Blovic obdržel pouze 25 branek, je to kromě dobře organizované obrany, také i zásluha právě branakaře. V mnoha zápasech zmařil velmi dobré brankové příležitosti soupeřů. Dle slov trenéra šel na jaře s formou nahoru a i se svojí výkonností.

 

Filip Brudna - Patřil k nejlepším obráncům celou sezónu. Skvěle si dirigoval svoji obranu, podstupoval těžké souboje se soupeři a ze své pozice dokázal vsítit i jedenáct branek, což je pěkná porce branek na obránce. Zaslouženě se tedy objevuje v této sestavě. Jeho nominaci nám posvětil i klub, ve kterém pravidelně nastupuje.

 

Martin Bruha - Po celou sezónu podával stabilní výkony. Hlavně i díky jemu se mohou Dobřany pyšnit druhou nejlepší obranou v okresním přeboru! Z 26 zápasů, odehrál 22 a když nastoupil, bylo to opravdu znát. Za celou sezónu obdržel pouze dvě žluté karty, což je na obránce pěkná vizitka a dokazuje to ten fakt, že se dá hrát na této pozici i velmi čistě.

 

Šeba Václav - Základní kámen obrany Blovic. Po celou sezónu podstupoval souboje s hráči soupeřů a ve velké většině úspěšně. Tři kola před koncem se zranil a nemohl nastupovat, v obraně to bylo hned hodně znát. Obvykle, když Blovice potřebovaly zabrat, tak právě on za to vždy uměl vzít a dokázal podporovat skvěle celý tým.

 

Radek Šabata - Mladá puška Blovic, která toho má ještě hodně před sebou. V sezóně dal devět branek a na hodně dalších branek přihrál a svojí neúnavnou dobrou prací na levé straně zálohy podporoval útočné snažení týmu, ať už ostrými centry nebo přímo střelami z poza vápna. Dokáže se i vrátit a vypomoct v obranných povinnostech.

 

Miroslav Šneberk - V této sezóně nastupoval pravidelně na postu záložníka. Pozice mu sedla a díky jeho třinácti brankám a stabilním výkonům v zápasech se vícekrát objevil v sestavě kola, ve všech zápasech, ve kterých nastoupil, patřil vždy k tomu lepšímu a trenér se na něho mohl spolehnout.

 

Václav Brada - Velká stálice týmu Radkovic. Vaška jsme mohli umístit jak do útoku, tak do zálohy, ale i do obrany nebo na post brankaře. Ano Vašek Brada si vyzkoušel v týmu během sezóny všechny posty a patřil k jenomu z největších tahounů v týmu v honbě za záchranou okresního přeboru. Tato mise nakonec byla úspěšná a Radkovice se zachránily. Sice nastřílel "jen" třináct branek, ale na další branky nahrával svým spoluhráčům, objevoval se pravidelně v sestavě kola a po celou sezónu pracoval obvykle na 100 procent. Navíc, jak už bylo řečeno, musel zaskočit i v brance a parkrát vypomohl i v obraně. Z toho důvodu jsme se ho rozhodli do sestavy přidat a dát právě do středu této sestavy, protože on byl v sezóně velký univerzál, který všude kde nastoupil, tak nepropadl.

 

Jiří Hrdina - Na jaře se objevil i v sestavě kola a bylo to za jeho zasloužené výkony. Bojovník a střelec důležitých branek. A hlavně skvělý kapitán, který dokáže strhnou i celý tým. Nakoukl i do vyšších soutěží, a tak má týmu co nabídnout. Když se v kabině ozve, tak je jeho slovo platí a dokáže vždy skvelě namotivovat spoluhráče. K tomu byl také nominován týmem.

 

Václav Houdek - Pokud bychom vybírali nějakého střelce sezóny, byl by jím jistě Václav Houdek, který s přehledem vyhrál střelce uplynulé sezóny. Parkrát se mu povedl i tzv. hattrick, tak si jistě zaslouží být v této sestavě. Není to úplně přímo hroťák, ale dokáže si skvěle najít přihrávku, zpracovat a s bravůrou překonat brankaře.  Ne nadarmo se stal nejlepším střelcem sezóny, když za sebou nechal druhého střelce o značný počet branek.

 

Martin Tušek - Osmnáct branek za sezónu. Vícekrát nominován do sestavy kola. V mnoha zápasech dával rozhodující branky nebo branky, které znamenaly uklidnění pro tým. Když tým potřeboval, tak právě Martin dokázal na sebe vzít tíhu okamžiku a proměnit velkou šanci v branku. 

 

Jan Havlíček - Druhý nejlepší střelec uplynulé sezóny, na pár dalších branek v zápasech i nahrál. Také se mu povedlo vsítit více než dva hattricky za sezónu, a proto si jistě zaslouží být v této sestavě. Svými dvacetičtyřmi brankami hodně přispěl svému týmu k zisku bodů do tabulky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
13. 8. 2019 06:33
Děkuji Fotbaluunas.cz za to že nevyhodnotil vítěze..