Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída sk. A, 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0
Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Přinášíme Vám sestavu podzimu! Jelikož už nás v letošním kalendářním roce více zápasů nečeká, můžeme se alespoň vrhnout do výběru toho nejlepšího hráče za celý podzim! Hlasovat můžete každý den až do 16.12.2020 a pro ty nejlepší z celé republiky máme nachystané basy piva od pivovaru Lobkowicz! Tak neváhejte a vyberte si svého vítěze. Nezapomeňte, že registrovaní členové mohou hlasovat každou hodinu, neregistrovaní potom každých 24 hodin!

BRANKÁŘ:

Michal Krásný za rezervu Žákavé odchytal téměř všechna utkání, obdržel nejméně branek a výrazně se podílí na úspěších svého klubu, v podobě prozatímního prvního místa v tabulce.

 

OBRANA:

Michal Bureš - defenzivní blok Neurazského celku, který se nebojí v soubojích trochu přitvrdit, je pro obranu vždy důležitým členem.

 

Milan Baxa ke svým defenzivním povinnostem na hřišti přidal navíc i 2 branky.

 

Daniel Fencl je zkušený hráč, který prošel některými plzeňskými kluby. V Chlumu své povinnosti plní znamenitě a krom toho vsítil 2 branky.

 

ZÁLOHA:

Marian Vladař, jako jeden z nejstarších hráčů soutěže, stále předvádí konkurenceschopné výkony. Na kontě má navíc 5 branek a jelikož se nebojí silovější hry, tak také 4 žluté karty. Je nejlepším střelcem Neuraz.

 

Pavel Malý je s 15 brankami druhý nejlepší střelec soutěže a nejlepší střelec Žákavy B. Je to velká mladá naděje Žákavského oddílu.

 

Michal Šik je pro změnu nejlepším střelcem střelcem Chlumu. S 8 brankami je jedním z nejlepších střelců soutěže a v průběhu sezóny si vysloužil i kapitánskou pásku.

 

Petr Brašna s 10 brankami táhne letinský tým, který chce jistě bojovat o postupové příčky do Okresního přeboru.

 

ÚTOK:

Josef MilotaVáclav Švec jsou dvě zkušená želízka v útoku Záhoří, která mají dohromady 22 branek. Samotný Václav, který před sezónou přišel z Nepomuku, jich má 16 a v sestavě tato dvojice nesmí chybět.

 

Daniel Beránek je s 9 brankami nejlepším střelcem Dvorce a jedním z nejlepších kanonýrů soutěže. I když se jeho tým pohybuje spíše na spodku tabulky, on výrazně vyčnívá.

 

Znovu připomínáme, že hlasovat můžete až do 16.12.2020. Pokud jste registrovanými členy, hlasovat můžete každou hodinu a pokud ne, hlasovat můžete 1x denně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.