SESTAVA KOLA - 4.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 22.08.2021

0

4. kolo Krajského přeboru Vysočina je za námi a my vám přinášíme sestavu kola. Ani tentokráte nebylo vůbec lehké vybrat "jedenáctku" nejlepších hráčů. Věříme, že si vyberete svého favorita a podpoříte ho v hlasování. 

V tomto kole zářil v bráně Martin Sáblík z juniorky Nového Města na Moravě. Martin vychytal vedoucí tým tabulky - Speřice, a výrazně tak svému týmu pomohl k bodovému zisku. Jistotou v obraně Náměště nad Oslavou je Tomáš Nekuda a právem tak je v sestavě kola. To Miloš Krčál je dlouholetou obětavou oporou Přibyslavi a svůj tým držel nad vodou i tentokráte proti Žirovnici. Tým Polné porazil vysoko Velké Meziříčí B, zápas "sedl" Miloslavu Brabcovi, dva góly za Sapeli vstřelil Jiří Mužík. Žirovnice o gól porazila Přibyslav a lví podíl na tom má i Tomáš Knotek. Martin Toula z Ledče nad Sázavou v Chotěboři vstřelil gól, další mu nebyl uznán a poté ještě trefil tyč. Dařilo se i Adamovi Vostálovi z Přibyslavi, jeho tým sice nevyhrál, Adam ale dvěma brankami utkání alespoň zdramatizoval. Velikým přínosem je pro Pelhřimov Pavel Benda a bylo to vidět i v utkání v Náměšti nad Oslavou, právem je tak v jedenáctce nejlepších z tohoto kola. Hlavy motal hráčům Okříšek bedřichovský Jakub Göth a je poprvé v sestavě. V zápase Chotěboři s Ledčí zaujal Jakub Voborník a doplňuje tak sestavu 4. kola Krajského přeboru Vysočina.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.08.2021 21:00 do 25.08.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.