SESTAVA KOLA - 12.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 30.10.2021

0

Dvanácté kolo okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Rynholec je jedním z mála týmu, který má za svou jedničku v brance tak kvalitní záskok. Lukáš Skalák v mládežnickém věku hájil branku klubů jako je SK Kladno nebo FK Teplice a v Roztokách ukázal, že své brankářské řemeslo má pořád v krvi a chytat rozhodně nezapomněl. Lukáš Řepka hraje ve velké pohodě, což ukázal v domácím zápase s Pustověty. Vsítil pěkný gól z přímého kopu a na výbornou rozehrával i standardní situace.

 

Velké množství podstoupených a vyhraných soubojů má na svém kontě řevničovský Jan Urbanovič. I jeho bojovný a obětavý výkon pomohl Řevničovu k vybojovanému vítězství. Defenzivní práce Marka Komína není třeba na první pohled viditelná, o to více je ale užitečná a celý tým z ní těží. Mezi střelce se zapisuje málokdy, ale obranné povinnosti zvládá na výbornou a platný je i v mezihře. Chytrý gól a zároveň důležitý si připsal David Brda. Utkání se mu povedlo, bohužel pro něj a jeho tým Jesenice žádné body nezískala.

 

Michal Čermák znovu ukázal, že je pro tým důležitý. V těžkém zápase proti Rynholci proměnil pokutový kop, snažil se přiblížit Roztoky k bodům, ale to se bohužel pro celek od Berounky nepodařilo. Hattrickem se blýskl mladík Lukáš Fiška, který se na vysoké výhře Kněževsi podílel také svou pracovitostí a vytvořenými šancemi. K výborným výkonům se rozehrává ofenzivní eso Senomat jménem Dmytro Moroz. Rychlý křídelník zkompletoval proti Lužné hattrick a v tomto utkání byl velmi nebezpečený zejména v křídelních prostorech.

 

Nový post Jakubu Feherovi svědčí. Dříve to byl poctivý obránce, který se přesunul do útočných řad. Jeho chuť na gól byla enormní a po zásluze se mohl radovat nejen ze vstřelené branky, ale také z dalšího lišanského vítězství. Hattrick Vojtěcha Kapra znamenal pro Řevničov velmi cenné vítězství. Kanonýr Sparty se probouzí, nyní vystřelil tři body. Hattrickem se blýskl také velezkušený Jan Plaček. Jeho zkušenosti Kněževsi dodávají klid na kopačkách a to se projevuje také na postavení v tabulce. Zejména "Pláči" levačka zpoza vápna stálo za to!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.11.2021 00:44 do 03.11.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.