SESTAVA KOLA - 1.kolo Ústecký | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 13.11.2021

0

Sestava posledního kola podzimní části je tady. Kdo se stane hráčem kola? To záleží na vašich hlasech!

BRANKÁŘ:

Adam Luger - Když chytá Adam Luger, jeho Srbice vítězí. Platilo to celý podzim i v závěrečném kole, kdy spolehvlivým výkonem přispěl k vítězství 3:1 v Mostě.

 

OBRANA:

 

Miroslav Novotný - Litoměřicko zakončilo povedený podzim výhrou 3:0 nad Kadaní, neprostupnou obranu dirigoval Miroslav Novotný. 

 

Michal Khaur - I když mostecká rezerva měla v zápase se Srbicemi místy i velký nápor, obrana v čele s Michalem Khaurem povolila soupeři jediný gól. 

 

Stanislav Flemmr - Na pevné defenzivě Horního Jiřetína, kterou řídil Stanislav Flemmr, si v posledním kole vylámalo zuby Jílové. Hosté jim nepovolili ani gól.   

 

ZÁLOHA

Pavel Verbíř - Syn teplické legendy ukázal, že má dobrou školu. Jeho tři přesní centry znamenaly tři gólové asistence. Verbíř mladší měl hlavní zásluhu na výhře Modlan 4:3. 

 

Antonín Zima - Vilémov sice v Brné prohrál 3:4 na penalty, ale přispěl k vysoké kvalitě zápasu i díky dobrému výkonu Antonína Zimy. .

 

Daniel Kasal  - Srbice i v posledním zápase podzimu potvrdily příslušnost ke špičce a Daniel Kasal přispěl k jejích výhře 3:1 v Mostě dvěma góly. 

 

Matěj Walter - Lovosice získaly v posledních třech kolech sedm bodů a odlepily se ode dna tabulky, zásluhu na tom má i talentovaný záložník.

 

ÚTOK

David Šraga - Litoměřicko v podzimní derniéře složilo Kadaň 3:0 a hattrickem výhru zařídil David Šraga. Počin kola!

 

Jan Králík - Brná v nejhezčím zápase kola přestřílela Vilémov 4:3 po penaltách a Jan Králík k tomu přispěl dvěma zásahy. 

 

Vuk Bulatovič - Jeho Perštenj sice podhehl v Modlanech 3:4, ovšem Vuk Bulatovič dvěma góly dlouho držel naději hostů na úspěch.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2021 09:44 do 17.11.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.