SESTAVA KOLA - 23.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 28.05.2022

0

Další kolo okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Čisté konto v Pustovětech udržel jesenický brankář Petr Flajšingr, který držel svůj tým i v následném penaltovém rozstřelu. Hned pětice obránců si vysloužila v top jedenáctce své místo a to se ještě na další defenzivní pilíře nedostalo. Petr Mezei měl spousty práce s kněževeskými rychlíky, ale svou úlohu zvládl na výbornou. Radek Polášek byl v defenzivní činnosti proti hředelskému FK bezchybný, zachránil Olešnou od inkasované branky a sám nabídl gólovku Tomáší Itnerovi nebo z přímého kopu protáhl hředelského brankáře. Na levém beku se předvedl v dobrém světle Zbyněk Fiala, přes kterého fotbalisté Pustovět nedokázali projít.

 

Jakub Kučera v dresu Tatranu odehrál post stopera jako z učebnice. Poradil si s každou situací a ani přes něj nevedla cesta. Po boku Marka Kučery sbírá cenné zkušenosti a je vidět, že se od vlasatého mazáka dobře učí. Dlouhé nohy a skvělé dostupování Tomáše Hrbka, to jsou důvody, které vyřadily ze hry oba útočníky soupeře. Post levého záložníka obsadil Jakub Černý, který byl součástí úspěšného tažení Olešné proti mistrovskému celku, zaznamenal jednu branku. Na druhé straně tvořil hru místo absentujícího Slámy s přehledem Martin Vitner.

 

Rozdílovým hráčem v Lišanech byl Matěj Valcha. Vsítil rychlý gól, který dodal tatranské rezervě klid na kopačky a v závěru zařídil pojistku. Střed hřiště patřil jemu a svým výkonem předčil své soupeře ze středu hřiště Martina Medřického a Václava Mutinského. Petr Šnídl sice dal jen jeden gól oproti hattricku Marka Tvrze, ale nebýt zkušeného kanonýra, který téměř všechny góly připravil, bůh ví, jak by duel se Senomaty dopadl. Čtyřgólový Jan Husák také nemůže v sestavě kola chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.05.2022 19:01 do 01.06.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.