SESTAVA KOLA - 24.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 04.06.2022

0

Další kolo okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Svými výkony v brance si řekli o místo v top jedenáctce hned dva brankáři. Pavel Tomeš ukázal, že chytat umí. Byť kryje pravidelně záda Jiřímu Peterkovi, ve Hředlích se postavil do branky a všechny přítomné udivoval svým uměním. Spartu držel v naději na důležité body, které nakonec nepřišly. Neméně dobře si vedl jesenický Petr Flajšingr. Ten se postavil proti hráčům Olešné, které doslova deptal svými dobrými zákroky a pomohl svému týmu k vítězství.

 

Dalším zástupcem Řevničova je velezkušený Tomáš Bohatý. K jeho smůle se právě o něj otřela střela, která poslala Hředle do vedení. Vzápětí ale zabránil gólové střele Denise Bechnera, kterou ve skluzu odvracel z brankové čáry za pět dvanáct. Nebyl souboj, který by tento matador nevyhrál. Na druhé straně ukázal Pavel Houdek, že pro něj není problém naskočit z B-týmu do základní sestavy áčka a stát se oporou týmu. Na postu stopera působil velmi jistě a na vítězství hředelského FK má velký podíl. Lišanský štírek Václav Mutinský předvedl další dobrý výkon v zápase s Kněževsí, kde zaznamenal důležitou a pěknou branku.

 

Pět gólů Radka Pokorného? Pravdou je, že tuto sezónu, není tomu tak dlouho, zvládl i šest branek. Ale kdo z hráčů v této sezóně se může pyšnit podobným úspěchem? Klobouk dolů, Poky! Po táhlém zranění se na hřišti objevil po delší době Miroslav Jirásek. Ve žlutomodrém dresu béčka Tatranu vlétl do druhého poločasu, připsal si asistenci u gólu a svou technicky vybavenou levačkou orazítkoval břevno. V penaltovém rozstřelu se blýskl netradičně zahranou penaltou, která mu vyšla. Tomáš Itner je motorem Pásovky. Hru Olešné řídí ze středu hřiště, připravuje šance a sám se do nich také dostává. Jeho dobrý výkon na body s Jesenicí ale nestačil.

 

Jeden gól, připravené šance a neustálá aktivita. To je vizitka Denise Bechnera, který trápil řevničovskou obranu a svým dobrým výkonem pomohl k těsnému vítězství. Stejný počet branek zaznamenal také Ondřej Čumpelík. Po nedovoleném zákroku na jeho osobu navíc padl další z přímého kopu. V zápase se rval o každý míč a pro tým byl velmi prospěšný. Jan Červený začal ve středu zálohy a poté se přesunul na hrot. V utkání s Pustověty byl při chuti, trefil vyrovnávací gól a v závěru zápasu připravil loženku pro svého spoluhráče.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.06.2022 14:37 do 08.06.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.