SESTAVA KOLA - 25.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 11.06.2022

0

Předposlední kolo okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Po nepovedeném zápase v Roztokách předvedl Jakub Abrahám velmi dobrý výkon v duelu se Hředlemi. Svůj tým podržel v obou poločasech několika skvělými zákroky a zcela zaslouženě si řekl o nominaci do sestavy kola. Před ním nekompromisně zametal veškeré nebezpečí Tomáš Heger. Utkání pro něj bohužel skončilo zhruba čtvrt hodiny před koncem po obranném souboji, ale na vítězství Ohnivce má i on velký podíl. I když po jeho nedovoleném zákroku kopal Řevničov penaltu a šel do vedení, na pozici stopera opět Jaroslav Mutínský předvedl své kvality.

 

V dresu Kněževsi se daří v defenzivě Tomáši Kejlovi. A nejen v tomto utkání na půdě Zavidova, ale i v jiných zápasech tento hráč dokazoval své kvality a předváděl vyrovnané výkony. Střed hřiště v Městečku patřil Martinu Vitnerovi. I když se hředelskému FK zápas vůbec nepovedl, on v zelenobílém vyčníval. Dva góly Martina Kokšála v dresu Senomat nejdou přehlédnout, stejně jako jeho obrovský přínos do výstavby hry. Berani mají velkou kvalitu i v zahrávaných standardkách. Další dobrý zápas odehrál v dresu Pustovět Oldřich Hula, do sítě Lišan udeřil jedním gólem a podepsal se pod vítězství Sokola.

 

Dvougólový Dominik Kapoun byl součástí skvělého jesenického obratu proti tápajícímu Řevničovu. V posledních zápasech ukazuje velmi dobrou formu Jakub Vávra, který zařídil vedoucí branku do sítě Lužné a větral její obranu. Martin Hranai si připisuje jednu branku do lišanské sítě, ale i v jeho případě platí, že předvádí stabilně dlouhodobě velmi dobré výkony, ze kterých Pustověty těží. Jan Vrábík zaznamenal na hřišti Zavidova bilanci 1+4. Trefil pěkný a rychlý gól z přímáku, na který navázal čtyřmi asistencemi.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.06.2022 15:24 do 15.06.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.