SESTAVA KOLA - 4.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 27.08.2022

0

Sestava 4. kola krajského přeboru Pardubického kraje je tu! Podívejte se, komu se během uplynulého víkendu dařilo nejvíce a hlasujte o nejlepšího kráče aktuálního kola. Předem děkujeme za vaše hlasy.

Jakub Truhlář (Česká Třebová)

Gólman České Třebové svým velmi spolehlivým výkonem přispěl k důležitému vítězství 3:0 nad Přeloučí. Českotřebovští navíc hráli na venkovním hřišti a o to více je tak Truhlářovo čisté konto cenné. 

 

Jan Deml (Česká Třebová)

Tento mladý obránce podal v utkání proti Přelouči také velmi povedený výkon. Z pozice pravého obránce aktivně podporoval útočnou fázi a dostával se dokonce i do velmi nadějných příležitostí ke vstřelení gólu. Českotřebovská defenziva navíc udržela čisté konto. 

 

Marek Coufal (Choceň) 

Tento bránce sice nedokázal zabránit prohře proti svitavskému týmu, ale svým gólem ze 74. minuty dokázala alespoň výrazně zdramatizovat v té době ještě velmi otevřené utkání. 

 

Kristián Pikovský (Svitavy)

Svitavský univerzál se dokázal v pikantním duelu proti Chocni gólově prosadit, když těsně před poločasem poslal svůj tým do již třígólového vedení. 

 

Dominik Oliva (Přelouč)

Mladičký záložník podal v utkání proti České Třebové další velmi kvalitní výkon a i přes nepříjemnou porážku dokázal soupeřící obraně nadělat několikrát během zápasu velké starosti.  

 

Lukáš Kraják (Libišany)

Libišanský kapitán se dokázal proti Holicím hned dvakrát prosadit a svými góly tak výrazně pomohl svému týmu k vysoké výhře. 

 

Lukáš Tomšů (Litomyšl)

Tento univerzální hráč svým jediným gólem v utkání rozhodnul o velmi cenném venkovním vítězství na půdě Lázní Bohdaneč. 

 

Daniel Skalický (Lanškroun)

Lanškrounský záložník se také zasloužil o těsnou výhru v utkání proti rezervě Vysokého Mýta, když jediným gólem utkání vystřelil svému týmu důležité vítězství. 

 

Lukáš Trnka (Heřmanův Městec)

Trnka dokázal v duelu proti Třemošnici hned dvakrát skórovat a při výsledku 2:0 se tak postaral o vše důležité, co se v tomto utkání odehrálo. 

 

Zdeněk Chmelík (Libišany)

Zde máme dalšího dvougólového střelce. Hned v úvodu utkání se dvakrát prosadil a svůj tým tak nasměroval k vysokému vítězství proti Holickému celku. 

 

Čeněk Pithart (Horní Ředice)

Tento stále ještě devatenáctiletý mladík se v samém závěru utkání proti silné Moravské Třebové dvakrát trefil a a svému týmu tak pojistil již čtvrtou výhru v krajském přeboru v řadě. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.08.2022 23:36 do 31.08.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.