SESTAVA KOLA - 5.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 03.09.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete do čtvrtečního poledne.

Za vítězstvím Olešné stojí především jistý výkon Patrika Zemjanka, který zejména v prvním poločase držel svůj tým nad vodou. Jan Elsnic v dresu Mšeckých Žehrovic znovu ukázal, že je oporou týmu. Defenzivní řada pod jeho vedením fungovala a kapitán byl velmi aktivní i při ofenzivní činnosti. Branku nedal, ale na několika měl podíl. Janov na hřišti Kněževsi dominoval a domácí celek do ničeho nepouštěl. Velkou zásluhu na tom měla dobře fungující obrana v čele s Janem Melčem a Petrem Bradáčem.

 

V dresu Lužné předvedl opět zodpovědný a bezchybný výkon na pozici středního obránce Antonín Chrástek. V dalším zápase ukázal, že se na něj Sparta může spolehnout. Hattrick Tomáše Vodrážky byl výherním klíčem v dueli s Čistou. Díky výborné kopací technice dosáhl dvou branek z pokutového kopu a jedné z přímého kopu. Dobrý výkon předvedl i jeho spoluhráč ve středu hřiště. Robin Jiránek to zkoušel střelecky zpoza vápna, patřil mu střed hřiště a vybojoval penaltu. Velmi prospěšný pro Pásovku.

 

Mšecké Žehrovice přehrály Městečko na plné čáře. Jan Volf se mezi střelce nezapsal, byl ale u několika branek a sám orazítkoval tyč soupeřovo branky. Tvořil hru a ve středu hřiště dominoval. Další jméno ze stejného týmu. Jako výborná posila se ukazuje Petr Jindra. Novic v dresu Mšeckých Žehrovic se dostal do několika šancí, dvě z nich zužitkoval. Ukázal, že bude nesmírně platným hráčem a pro každého soupeře také nebezpečným.

 

Většina akcí chodila přes Petra Holečka, který se zapsal mezi střelce jedním zásahem. Dostal se i do dalších šancí a pro Lišany byl velkou hrozbou. Byl jedním z jedenácti statečných, kteří urvali první body v letošním ročníku. Oba dva góly Senomat má na svém kontě Robert Hůla. I přes svůj nízký věk pro Berany velmi důležitý hráč, který je taktéž pro každou obranu velkou hrozbou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.09.2022 13:47 do 08.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.