SESTAVA KOLA - 6.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 10.09.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Na jedno utkání si odskočil trenér hředelského FK mezi tři tyče v dresu Janova. V těžkém zápase proti Mšeckým Žehrovicím ve svém věku Jan Sklenář ukázal, že má v rukavicích stále co nabídnout! Padesátka za rohem, ale šedý vlk létal vzduchem jako za mlada a moc nechybělo, aby zneškodnil penaltu, která rozhodla o konečné remize. Dost možná nejrychlejší gól své kariéry vsítil Radek Vanický do sítě Městečka. Velmi dobrý výkon na pozici středního obránce okořeněný gólem na výhře soupeře bohužel pro zavidovské béčko nic nezměnil.

 

V dresu Olešné se v dobrém světle ukázal na stejné pozici Kamil Ivančík. Jeho jméno se v top jedenáctce příliš často neobjevuje, a tak jeho záznam v sestavě kola může být motivací i pro ostatní hráče, které v této rubrice příliš často nenacházíme. Zkušený Václav Bičovský byl jedním z jedenácti statečných, kteří museli bez možnosti střídání odehrát duel s Kněževsí. I on měl na jednogólovém vítězství velký podíl, defenziva pod jeho vedením fungovalo bezchybně.

 

Na pozici levého záložníka se netradičně objevil v dresu Sokola jinak předstoper Petr Hovorka. Ukázal, že umí zahrát i na jiném postu než je jeho místo v defenzivě a i on pomohl svému týmu k cennému vítězství. Levé křídlo, aktivní výkon a nekompromisní zakončení při druhé brance Olešné, to je vizitka Šimona Procházky, který se delší dobu v sestavě kola neobjevil. Ve středu hřiště odehrál ve velmi těžkém utkání dobrý zápas Ondřej Kolísek, po jehož centrovaném míči padla vlastní branka zavidovské rezervy. I on toho měl plné zuby, když musel spolu se svými spoluhráči čelit drtivému tlaku Zavidova, který nakonec Městečko ustálo.

 

Pravá strana hřiště patřila v dresu Senomat při chuti hrajícímu Jakubu Vávrovi, který zlobí jak v útoku, tak na pravém křídle. I v duelu s Lišany ukázal, že je v herní pohodě, kterou proměnil ve dva góly a šlapal do plných po celých devadesát minut. Na hřiště přišel ve druhém poločase a dvěma góly, jedinými svého týmu, rozhodl vůbec o prvním bodovém zisku tuto sezónu. Řeč je o Pavlu Bohatém, který byl nebezpečný od prvního kontaktu s míčem a Řevničovu zařídil cenný bod z Olešné.

 

Jesenice s Pavlíkovem sice prohrála, oba góly svého týmu ale zaznamenal velmi aktivně hrající Tomáš Horvát. Tento mladík v útoku znovu ukázal, že bude pro svůj tým platným hráčem. Zejména jeho první gól byl výstavní! Janov nakonec remizoval se Mšeckými Žehrovicemi, které byly velmi nepříjemným soupeřem. Dva góly zaznamenal nekompromisní a dravý útočník Radek Konvalinka, který odehrál velmi dobrý zápas.

 

Do sestavy kola jsou místa omezené, a tak se nedostalo hned na několik dalších hráčů. Velmi dobrý výkon předvedl v brance Václav Kratochvíl nebo také Michal Beneš, v ofenzivě se dařilo Dominiku Žďánskému nebo Jiřímu Votroubkovi. Zapomenout nesmíme ani na Jana Volfa, který byl ve středu hřiště velmi nebezpečným hráčem. Nejen pro tyto hráče tak může být další kolo motivací, aby se ucházely o hlasy diváckého publika a svými výkony si řekli o nominaci do top jedenáctky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 12.09.2022 14:18 do 14.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.