SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 17.09.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Mezi třemi tyčemi si své místo vychytal řevničovský Pavel Tomeš. V duelu s Městečkem držel svůj tým, který nutně potřebuje bodovat. Nakonec se to Spartě povedlo a i díky čistému kontu svého brankáře bere další cenný bod. V dresu Zavidova se v dobrém světle ukázal Matěj Zuda. Nejprve hrál v záloze, poté se ale vrátil do obranných řad, kde to velmi dobře zná. Zavidovská rezerva se nakonec prokousla k vítězství s Janovem. V jeho dresu se blýskl Václav Zuska. Zkušený fotbalista hrál na pozici středního obránce velmi dobře, obrana pod jeho vedením fungovala, bohužel to Sokolu body nepřineslo.

 

Mšecké Žehrovice mají v top jedenáctce dva zástupce. Prvním je Maksym Bondarev, který předvádí stabilně dobré výkony. Nyní se jako střelec nezapsal, ale gólovou asistencí zajistil jeden ze tří gólů svého celku. Dva góly Filipa Houdy živily velmi dlouho janovské naděje na vítězství, závěr zápasu ale Sokol nezvládl a ani dvougólový počin tohoto křídelníka na body nestačil. Michal Beneš je řevničovskou oporou, což dokazuje v každém utkání. I jeho výkon proti Městečku byl jedním z faktorů, proč Sparta dokázala bodovat. Pavlíkov neodehrál jeden z nejlepších zápasů, absence Františka Kalaše byla znát. Ve středu hřiště tak musel kouzlit Petr Ikrényi bez svého parťáka. Připsal si gól z penalty, kterým poslal svůj tým do vedení. Ani jeho výkon ale na body nestačil.

 

Lišany jsou zpátky! Martin Medřický byl ve středu hřiště jeho pánem. Zaznamenal jednu branku a nachomýtl se i u dalších gólů. Velmi dobrým výkonem byl pomyslným motorem týmu, který šlapal jako švýcarské hodinky a odměnou mu bylo vůbec první vítězství v soutěži. Václav Mutinský nastoupil na pozici útočníka a dařilo se mu na výbornou. Na svém kontě má dva góly a připsal si i asistenci. Jedna branka byla sice z pokutového kopu, ovšem ten si sám vybojoval. Jednoznačně hráč posledního zápasu v rámci tohoto kola. Jakub Vávra znovu potvrdil herní pohodu, proti slabé Kněževsi si připsal hattrick a po boku Roberta Hůly dělal soupeři velké problémy. Jan Elsnic nastoupil nečekaně v útoku a dal o sobě vědět dvěma góly, kterými zavelel k obratu. Podepsal se omylem i na pustovětské brance, ale vše nahradil dvěma rozhodujícími góly. Mimo toho odehrál velmi dobrý zápas.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2022 11:10 do 21.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.