SESTAVA KOLA - 8.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 24.09.2022

0

Takto vypadá sestava 8. kola krajského přeboru. Hasujte, který z hráčů se vám tentokrát líbil nejvíce a zaslouží si tak ocenění "hráče kola". Za vaše hlasy předem mockrát děkujeme. 

Tomáš Jezdinský (Lázně Bohdaneč)

Brankář Lázní Bohdaneč podal v utkání proti Přelouči jistý výkon a svým čistým kontem tak napomohl svému týmu k dominantnímu domácímu vítězství 4:0. 

 

Ondřej Veselý (Lanškroun)

Veselý se v domácím zápase proti České Třebové zasloužil o jedinou branku celého utkání a právě díky tomuto gólu tak lanškrounský celek dokázal na svém hřišti naplno bodovat. 

 

Martin Hašek (Litomyšl)

Litomyšlský kapitán se dokázal v těžkém utkání proti Heřmanově Městci díky své pohotovosti a dobré orientaci ve vápně hezky prosadit a vstřelil důležitý gól, který však nakonec na body bohužel pro Litomyšl nestačil. 

 

Josef Jireček (Litomyšl)

Tento aktivní levý obránce se díky svému výbornému náběhu a následné přímočarosti dokázal trefit v duelu s Heřmanovým Městcem a připsal si tak na své konto velmi povedený gól. 

 

Jakub Dastych (Vysoké Mýto)

Dastych se postaral o důležitou branku v těžkém zápase s Moravskou Třebovou a výrazně se tak podepsal pod cennou domácí výhru. 

 

Petr Kundera (Litomyšl)

Tento šikovný střední záložník podal proti Heřmanově Městci další povedený výkon a navíc se připsal krásnou asistenci na branku spoluhráče Jirečka. 

 

Martin Hundák (Lázně Bohdaneč)

Hudnák dokázal hned dvakrát překonat gólmana Přelouče a postaral se tak o polovinu vstřelených branek svého týmu v tomto zápase.  

 

Vít Novák (Moravany)

Novák je dalším dvougólovým střelcem tohoto kola. Jeho řádění odnesl celek ze Svitav, který Moravanům podlehl výsledkem 4:1. 

 

David Přibyl (Horní Ředice)

Tento obrovsky zkušený fotbalista se stal hrdinou v derby proti Holicím, když v 88. minutě dokázal dokonat senzační obrat v poslední desetiminutovce základní hrací doby a zajistil tak svému týmu další domácí vítězství. 

 

Jindřich Václavek (Holice)

Tento útočník se stal prvním střelcem, kterému se v letošním soutěžním ročníku podařilo vsítit gól na domácím hřišti Horních Ředic. Dlouho to vypadalo, že tato branka stačí na zisk bodů, ale Ředice během posledních desíti minut zabraly a stav utkání zázračně otočily. 

 

Jindřich Gronych (Choceň)

Choceň se stala o víkendu po výhře 3:1 úplně prvním přemožitelem dosud velmi suverénních Libišan v nové sezóně. O dvě branky se postaral právě Gronych, který tak měl na tomto vítězství obrovský podíl. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2022 20:59 do 28.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.