SESTAVA KOLA - 13.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 29.10.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Michal Beneš (Pustověty) - Další skvělý výkon pustovětského brankáře, tentokrát v zápase se Senomaty, které si na Benym doslova vylámaly zuby. Pustověty byly produktivní a jejich gólman má na cenném vítězství obrovskou zásluhu.

Lukáš Vait (Řevničov) - Řevničovský bek zopakoval skvělý výkon z minulého zápasu a znovu si řekl o místo v top jedenáctce. V duelu s Lužnou byl aktivní, podporoval útok a své povinnosti si vzorně plnil také směrem dozadu.

Tomáš Heger (Městečko) - Stoper Ohnivce nastoupil do utkání po pár minutách za zraněného spoluhráče a cesta přes něj nevedla, o čemž se přesvědčila Čistá. Zodpovědným výkonem ukázal, že je v Městečku stoperem číslo jedna.

Jiří Razím (Olešná) - První start za Pásovku si připsal velezkušený fotbalista proti Kněževsi a jeho přítomnost na place byla znát. Každým kontaktem s míčem dokazoval, že je na tuto soutěž nadstandardním hráčem a pro svůj tým bude obrovským přínosem.

Filip Hornof (Lužná) - Věkem stále ještě dorostenec odmakal ráno zápas za dorost, dal dva góly a poté si připsal celý zápas proti Lužné, ve kterém si vedl velmi dobře. Lužná má skvělou mládežnickou základu a tento hráč to jen dokazuje.

Jakub Černý (Olešná) - Pásovka se představila ve velmi kvalitní sestavě, se kterou může pomýšlet na ty nejvyšší příčky. Hattrickem řídil její vítězství na hřišti Kněževsi právě Jakub Černý, který je v posledních zápasech v obrovské formě.

Petr John (Jesenice) - S kapitánskou páskou na ruce dovedl svůj tým k vysokému vítězství na půdě zavidovské rezervy. Na svém kontě má dva góly a jednu asistenci. Velmi slušný počin, za který si nominaci do sestavy kola tento zkušený fotbalista rozhodně zaslouží!

Petr Kotek (Jesenice) - Stejně tak si ji zaslouží jeho spoluhráč, který sice gól nedal, nepřipsal si ani asistenci, ale po celý zápas byl aktivní, šla přes něj každá akce, neustále se nabízel a svým výkonem se také výrazně podílel na konečné výhře.

Martin Kočí (Řevničov) - Autor jednoho ze tří řevničovských gólů předvedl v těžkém zápase s Lužnou velmi dobrý výkon. Po boku Vojtěcha Kapra tvořil úderné útočné duo a pro ostatní týmy tak mohou být spolu pro soupeře velkým postrachem.

Petr Holeček (Pustověty) - Další hráč Pustovět, který má na vítězství se Senomaty obrovský podíl. Oproti svému parťákovi z útoku Martinu Hranaiovi dal sice o gól méně, další branky ale připravil a znovu tak potvrdil obrovskou důležitost pro svůj tým.

Petr Šnídl (Městečko) - Hattrick kanonýra z Městečka nemůžeme opomenout. Technicky skvěle vybavený fotbalista se z branky vrátil tam, kde je mu to nejmilejší. Tedy do útoku, kde předvedl skvělý výkon a zařídil vítězství nad Čistou.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 31.10.2022 00:34 do 02.11.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.