Pivobod.cz SESTAVA PODZIMU - Královéhradecký | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 01.12.2022

0

Podzimní část sezóny je u konce a nyní je na čase vybrat nejlepšího hráče krajského přeboru, a proto posílejte hlasy svému favoritovi. S vítězem ankety vám přinesem obsáhlý rozhovor. 

Brankář:

Ladislav Kukal - Brankář Chlumce na podzim udržel 6x čisté konto a obdržel pouhých 12 branek, což je nejlepší obrana v soutěži. 

 

Obrana:

Michael Ptáček - Obránce Solnice patří k lídrům defenzivních řad prvního celku tabulky. Navíc si připsal 4 branky, což je na obránce velmi slušný počin. 

Tomáš Kabeláč - Obránce a lídr obrany Slavie pomohl dotáhnout celek z Orlické kotliny na 3. místo tabulky a dokonce vsítil 5 branek. 

Jan Vopátek - Kapitán a stoper Chlumce je základním kamenem nejlepší obrany podzimu, když inkasovali jen 12 branek. 

Daniel Valášek - Obránce Jaroměře svým ofenzivní výlety zaměstnává skoro každou obranu soupeře. Svým výkonem přispěl k 5. místu svého celku a přidal dvě gólové trefy. 

 

Záloha:

Jakub Hartman - Krajní záložník Chlumce byl na podzim gólově velmi produktivní, když zaznamenal 11 branek a výrazně tak pomohl k dosažení 4. místa v tabulce. 

Jiří Počtýnský - Ofenzivní záložník svými výkony táhne celek Rychnova, který je na 2. místě krajského přeboru. Jeho 12 branek výrazně přispělo k dosažení této mety. 

Adam Novotný - Ofenzivní hráč Týniště vstřelil 11 branek a pomohl nováčkovi soutěže vystoupat až na šestou pozici tabulky. 

Jaroslav Jaroš - Kapitán Solnice táhne svůj tým za postupem do divize. Vsítil pět branek a spoustu dalších připravil pro své spoluhráče. 

 

Útok:

Jiří Pečenka - Útočník Hořic je aktuálně nejlepším střelce krajského přeboru, když má na svém kontě 13 branek za 15 odehraných kol. 

Roman Zajíček - Útočník Rychnova i tuto sezónu pálí ostrými. Zatím zaznamenal 10 branek a jeho celek se může pyšnit 2. místem po podzimní části. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2022 12:00 do 31.01.2023 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.