2:3p.
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Lhota podruhé neudržela dvougólové vedení!


Branky


1

Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky? Tak toto rčení se na fotbalisty Dlouhé Lhoty rozhodně nevztahuje. Dva domácí zápasy, dvě vedení 2:0 v poločase a zisk jediného bodu. To musí být k zlosti...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jdou do dvoubrankového trháku

 

Souboj týmů, kterým se první kolo soutěže nepovedlo, se odehrál v Dlouhé Lhotě. Zatímco prohra Bakova se silnými Kly se očekávala, způsob prohry Dlouhé Lhoty v domácím utkání s Pěčicemi byl velmi nešťastný. Domácí totiž ztratili dvoubrankový náskok v samotném závěru a navíc se jim na delší dobu zranil klíčový hráč Marek Limr. I tentokrát se jim ale první půle podařila znamenitě - Lhotečtí zřejmě chtěli přítomné stovce diváků odčinit výsledek z minulého kola a povedlo se. Branky Šolce a Zdobinského znamenaly navlas stejné poločasové vedení jako v minulém zápase. Ne nadarmo se ale říká, že vedení 2:0 v poločase není nejšťastnější.

 

 

Bakov ve změněném rozestavení vyrovnává

Slova výrazné nespokojenosti adresoval ke svým svěřencům v poločasové přestávce hostující trenér Kamenický a rovnou sáhl i ke střídání a změně rozestavení. Velkou vzpruhou bylo pro Bakovské také rychlé snížení, o které se ve 48. minutě postaral Vaněk, který se vysunul ze středu pole na hrot útoku. Hosté i nadále operovali na své útočné polovině, vyrovnávací branku ale ne a ne vstřelit. Také proto šel do hry místo krajního beka Hozáka útočník Špringer a úkol měl jasný. Hned o pár minut později (konkrétně 3 minuty po svém příchodu na hřiště) už se mohl nový hráč radovat - vysunul totiž přihrávkou Vitmajera, který pohotově srovnal na 2:2. Zbývalo půl hodiny hry a Bakov se chtěl pokusit o stejný obrat, jaký se povedl v minulém kole Pěčicím. Brankáře domácích Bejra se však už překonat nepodařilo, a tak o vítězi rozhodly penalty. Tu rozhodující proměnil nejmladší hráč na hřišti Resl a Dlouhá Lhota se tak musí spokojit s jedním bodem.

 

 


Ohlasy k zápasu



SK Bakov nad Jizerou
SK Bakov nad Jizerou: Hráči se postavili k prvnímu poločasu lajdácky a po dvou chybách si nechali dát dvě branky. A tak o poločasové pauze bylo v kabině velmi rušno. Naštěstí umytí hlav hráčů od trenéra zapůsobilo a po zlepšeném výkonu a změně rozestavení bereme 2 body.



Sestavy


FK Dlouhá Lhota
J. Bejr [-] - J. Pastorek [-] (85. Z. Flídr [-] ) , P. Nastoupil [-] , J. Krouský [-] (51. A. Skalický [-] ) , P. Zelba [-] , P. Šolc [-] , V. Rambousek [-] , J. Vrabec [-] (79. A. Limr [-] ) , L. Zdobinský [-] (69. P. Niklfeld [-] ) , V. Brodský [-] , O. Zdobinský [-]

SK Bakov nad Jizerou
T. Majzlan [-] - D. Altman [-] , J. Resl [-] , K. Pilz [-] (62. L. Sameš [-] ) , J. Hozák [-] (61. P. Špringer [-] ) - M. Brož [-] (46. L. Vávra [-] ) , J. Kvapil [-] , R. Frélich [-] - M. Mlynka [-] , P. Vitmajer [-] (87. T. Kendík [-] ) - M. Vaněk [-]

ŽK: 45. J. Vrabec , 45. P. Šolc - 45. J. Kvapil .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kuka Vladimír - DRAGOUN Radek, BEZ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
2. 9. 2016 12:56
Dolní Lhota je pro mě trochu neznámou a Bakov na mě nikdy herně moc nezapůsobil tak věřím, že nováček utkání dotáhne do vítězného konce.