1:2p.
(0:0)
76. P. Hyka
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly zvítězily až po penaltovém rozstřelu


Branky


0

První bodovou ztrátu v sezóně si připisují fotbalisté Kel, kteří v Dolním Bousově berou 2 body za výhru po penaltách. Góly padaly až v posledních 20 minutách, když Hyka dokázal odpovědět na vedoucí branku domácího Stejskala.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kly spalují své šance

Absence Hašlera, Šmída a Doubka způsobily, že se do hostující základní sestavy dostal mladý Kympl. Problém Kel byl ale jasný - zatímco na domácí lavičce náhradníků se tísnilo hned 5 borců, na té hostující byl do hry připraven pouze Hrstka, což nebyl v horkém počasí, které v Dolním Bousově panovalo, zcela ideální vklad do zápasu. Domácí také hned od úvodního hvizdu sudího Kotlára přitlačili na pilu a snažili se vsítit rychlý gól. Plán jim ale nevyšel zcela podle představ, a tak se po několika minutách začali dostávat ke slovu zkušení hosté. Ti pak od 20. minuty na hřišti dominovali a vytvářeli si také dobré šance. Hned několikrát ale ztroskotali na domácím brankáři Sýkorovi, a tak byl stav po uplynutí 45 minut stále bezbrankový 0:0.

Rychlé góly na obou stranách

Do druhého poločasu Dolnobousovští zlepšili svou hru a byli nebezpečnějším celkem, na gól se však i nadále čekalo. V 68. minutě se však domácí lavičce povedl skvělý tah, když na hřiště poslal čerstvého Stejskala, který se hned v 72. minutě radoval ze vstřelené branky. Byl totiž na konci povedeného brejku, který obrana hostí nedokázala zachytit a domácí mohli slavit. 1:0., Radost jim ale nevydržela dlouho - konkrétně jen 4 minuty. Poté si totiž odražený míč ve vápně domácích našel Hyka a nekompromisně vyrovnal. 1:1. Další zápletku dostalo utkání v 83. minutě, kdy všem unikl domácí Merva a zkušený stoper Kel Studený zatáhl za záchrannou brzdu. Byl sice vyloučen, ale uchránil svůj tým od inkasování. To se ukázalo jako správná volba, jelikož domácí nedokázali svou početní převahu gólově zužitkovat a také v penaltách se jim nevedlo, když proti brankáři Chaloupkovi proměnili jedinou. Kly tak berou 2 body po výhře na penalty.

 



Ohlasy k zápasu


Dolnobousovský SK
Luděk Holub - trenér: V prvním poločase byl lepší soupeř, ve druhém zase my. Škoda, že jsme nevyužili přesilovku v závěru utkání. Remíza je z mého pohledu spravedlivá.

TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Zápasu jsem se obával, neboť jsme na něj odjížděli jen ve 12 hráčích, kteří navíc nebyli úplně stoprocentně zdraví. Rozhodnout jsme mohli v první půli, kdy jsme zahodili 5 vyložených šancí. Ve druhé půli už nám to tolik nešlo, naštěstí ale Hyka vyrovnal a Chaloupka v penaltách vychytal další bod.



Sestavy


Dolnobousovský SK
M. Sýkora [-] - L. Zahrada [-] , P. Kubeček [-] , M. Novák [-] (76. L. Holub [-] ) , J. Hrdý [-] - M. Merva [-] (84. J. Šolc [-] ) , J. Kasal [-] , P. Vynikal [-] , R. Tomíček [-] (68. J. Stejskal [-] ) , T. Šolc [-] - O. Klíma [-] (64. R. Bartoň [-] )

TJ Kly
P. Chaloupka [-] - R. Pechar [-] , S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] , T. Sobotka [-] - L. Kympl [-] (91. J. Hrstka [-] ) , D. Kudela [-] , J. Mihalík [-] - P. Hyka [-] , R. Miřatský [-]

ŽK: 41. P. Kubeček , 85. P. Vynikal , 90. L. Zahrada - 86. D. Kudela , 89. P. Hyka . ČK: 83. J. Studený .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kotlár Pavel - HŮLA Petr, DIVILEK Peter.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.