M. Korec 22.
1:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

3.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Byšice vyloupily Benátky


Branky


22. M. Korec - 35. D. Hemr , 42. P. Menčl , 59. D. Hemr
0

Poněkud překvapivý výsledek se zrodil v Benátkách, kde dosud stoprocentní domácí B-tým nestačil na hostující Byšice. Ty dokázaly otočit stav, o což se postaral zejména dvoubrankový mladík Hemr.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Byšice otáčí v závěru poločasu

Dosud neporažené Benátky vstoupily výborně i do svého třetího utkání v nové soutěži. Svého soupeře z Byšic přimáčkly na vlastní polovinu a pěknými náběhy za obranu si vytvářely i šance. V hostující brance se ale překonával brankář Schneider, který zlikvidoval hned několik jasných gólových šancí při průnicích soupeře. Když už se zdálo, že největší tlak Benátek opadá, dočkali se domácí vedoucího gólu. Nedůraznou malou domů jednoho z byšických hráčů vystihla domácí posila z A-týmu Korec, obešla brankáře a ve 22. minutě skórovala do prázdné branky. 1:0. Tato branka ale hosty spíše nakopla k lepšímu výkonu a ti začali kombinovat a vytvářet si zajímavé situace před brankou gólmana Jíry. Ve 35. minutě už bylo vyrovnáno, když se přesně trefil střelou z půlkruhu Hemr. 1:1. Krátce poté z rychlého brejku našel Dominik Mečl svého bratra Petra, který z 25 metrů nedal domácímu brankáři šanci. 1:2. První poločas tak přinesl pro domácí velmi krutý výsledek.

Hosté ještě zvýrazňují svůj náskok

Do druhého poločasu nastoupila byšická obrana lépe organizovaná a útoky Benátek už nebyly tak nebezpečné jako na začátku zápasu. Domácí byli i nadále aktivní, ke kýženému vyrovnání to ale nevedlo. Ve výborném výkonu totiž pokračoval brankář Schneider a hosté tak mohli čekat na svou příležitost. Ta přišla v 59. minutě po centru do vápna, kdy Petr Menčl našel hlavu  Davida Hemra, a ten střelou k tyči zvýšil na 1:3. Po zbytek utkání už domácí nebyli tolik nebezpeční a hosté si zkušeně hlídali výsledek. Z Benátek tak vezou výhru 1:3 a po 3. kole soutěže se dostávají překvapivě do čela tabulky. Pro Benátky znamená tato prohra první bodovou ztrátu, kterou budou chtít napravit v příštím kole na hřišti nevyzpytatelného Lužce nad Vltavou.

 



Ohlasy k zápasu


SK Benátky nad Jizerou B
Jan Buryán - trenér: V prvních třiceti minutách jsme si vypracovali několik brankových příležitostí, mohli jsme klidně vést 2:0 či 3:0, protože jsme třikrát šli sami na brankáře. Bohužel se nám podařilo proměnit pouze jednu z nich. Soupeř čekal na šanci, díky své produktivitě nás trestal. Z pěti střel nám vstřelil tři góly. Klukům mohu vytknout jen to neproměňování šancí. Byli jsme aktivní, jedenáctkrát jsme vystřelili na bránu a desetkrát mimo. Ve všem jsme byli lepší. Na zakončení však musíme velmi zapracovat, musíme být klidnější. Ve druhém poločase jsme byli opět lepší, gólman hostí nám ale veškeré šance zneškodnil. Pokud budeme brankové příležitosti proměňovat, o náš tým nemám strach. Přesto mě těší, jak se kluci v takto úporném vedru snažili. S touto soutěží se stále sžíváme.

TJ Vitana Byšice
Michal Hamšík - trenér: Do utkání jsme nevstoupili vůbec dobře. Domácí nás prvních 25 minut přehrávali ve všech činnostech. Hráli rychlý, kombinační fotbal s častými náběhy za obranu, což nám dělalo velké problémy a nedokázali jsme se vůbec dostat do hry. Nebýt vynikajících zákroků na našeho brankáře, který nás držel ve hře, mohli jsem prohrávat rozdílem tří branek a bylo by po zápase. Stav 1:2 po první půli, přiznám se, byl pro domácí dost krutý. V poločase jsme si pár věcí vysvětlili a na hře ve 2. půli to bylo znát. Domácí už naší zlepšenou hrou nebyli tolik nebezpeční a výsledek jsme si zodpovědnou obrannou hrou pohlídali.



Sestavy


SK Benátky nad Jizerou B
L. Jíra [-] - M. Machka [-] , J. Jäger [-] , Š. Krýda [-] , A. Fingerhut [-] (61. O. Šimek [-] ) , J. Kraus [-] , M. Langšádl [-] , M. Štrbík [-] (71. M. Šimůnek [-] ) , J. Kohl [-] , M. Korec [-] , P. Zeman [-] (81. D. Langšádl [-] )

TJ Vitana Byšice
F. Schneider [-] - J. Šteiner [-] , P. Holina [-] , P. Svačina [-] (64. D. Dobiáš [-] ) , D. Hemr [-] (90. P. Čermák [-] ) , J. Kmoch [-] (81. K. Kmeťo [-] ) , P. Menčl [-] , D. Menčl [-] , J. Trubička [-] , P. Kadlec [-] , J. Čurda [-]

ŽK: 43. M. Korec , 57. J. Jäger - 41. P. Menčl , 43. J. Čurda , 57. D. Menčl , 63. D. Hemr .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Novotný Václav - PROSR Tomáš, DRÁBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.