Bakov dokázal přetlačit soupeře


Branky


11. M. Mlynka , 72. M. Brož - 4. S. Vála
0

Dobrý vstup do sezóny zažívají fotbalisté Bakova nad Jizerou, který svůj nadějný bodový zisk potvrdili výhrou nad Mělníkem. Tu zařídil rozhodující brankou ze 72. minuty zápasu domácí záložník Brož.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na Mlynkovu trefu odpovídá Vála

V Bakově se utkaly týmy, kterým úvod soutěže poměrně vyšel a hrálo se o to, kdo si udrží pohodu i do dalších zápasů. Od začátku to byli hosté, kteří se více tlačili před branku soupeře, z čehož plynul nebezpečný přímý kop Skopky. Ten ale skončil centimetry vedle Majzlanovy branky. I nadále se Mělničtí hnali za vedoucím gólem, přibrzdila je však 11. minuta utkání a úvodní gól zápasu. Dlouhý míč za obranu hostí vyslal krajní bek Pilz, hostující brankář Sekerka neodhadl let míče a zůstal na brankové čáře, a dal tak domácímu rychlíkovi Mlynkovi prostor k bezchybnému zakončení. 1:0. Úvodní gól vzal Mělníku trochu vítr z plachet a hosté mohli vzápětí dostat druhou branku, centr Brože ale Mlynka tentokrát nedokázal zužitkovat. Ve 40. minutě tak bylo vyrovnáno, když se po standardní situaci dostal k míči Vála a svou střelu poslal odrazem od tyče do branky. Po prvním poločase tak svítil na světelné tabuli stav 1:1.

 



Rozhoduje křídelník Brož

Ve velmi dobré formě se na začátku druhé půle prezentovali oba bakovští křídelníci Vitmajer a Brož, kteří dělali pořádný rozruch před brankou soupeře. Velkou šanci spálil také Brož, který nezužitkoval nezištné uvolnění od Vaňka. Udeřit tak mohlo na druhé straně, brankář Majzlan ale dokázal Skopkovu střelu z výborné pozice vyškrábnout na tyč. V 72. minutě tak přišel rozhodující okamžik zápasu, který začal nepovedenou rozehrávkou Sekerky a Jiskry, po níž se k míči dostal Vaněk a zakončoval Brož. 2:1. V závěru mohly padnout branky na obou stranách, na té domácí ale netrefil Špringer, zatímco Vernekova střela na druhé straně otřásla pouze tyčí. Bakov tak uhlídal výhru, zůstává již 3 kola neporažen a navíc se před svého soupeře dostal na 5. místo tabulky.

 

 



Ohlasy k zápasu


SK Bakov nad Jizerou
SK Bakov nad Jizerou: Zápas začal tlakem Mělníka, který jsme ale přečkali a sami otevřeli skóre. Po změně stran naši hráči udávali rytmus hry a odměnou byl vítězný gól Brože. Nakonec Kamenického hráči zaslouženě v nelehkém souboji zvítězili a potvrdili herní pohodu. Hráči proti Mělníku předvedli více agresivity, přesných přihrávek, vyhraných osobních soubojů, dodržování taktických pokynů trenéra a nakonec i dvakrát rozvlnili síť soupeřovy branky.

FC Mělník
Jiří Horvát - náhradní brankář: Myslím, že jsme byli lepším týmem, ale Bakov těžil ze skvělé produktivity. Díky ní si ze zápasu odnáší tři body.



Počet diváků: 100. Rozhodčí: Burian Michal - DOUBRAVA Jakub, JAROLÍMEK Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.