Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.09.2016 16:30

5.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kly v závěru přišly o body z Nelahozevsi


Branky


0

Až úplný závěr přinesl rozuzlení zápasu, ve kterém hostující Kly poznaly poprvé v sezóně hořkost porážky. Naopak domácí Nelahozeves zůstává i po pěti zápasech neporažena a dere se do popředí tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skóre otevírá mladý Fomin

Trochu nečekaný šlágr kola se odehrál v Nelahozevsi. Domácí tým totiž nebyl před startem soutěže pasován na přední příčky, v úvodních 4 kolech ale neprohrál a nebýt jeho neschopnosti při zahrávání penalt, mohl být bodový zisk ještě větší. Respekt budila zejména domácí defenziva, která inkasovala pouze dvakrát. Hosté přijeli se svou tradiční zkušenou sestavou, mírným problémem však mohla být přítomnost pouze jediného hráče na střídání. V prvním poločase se hrál bojovný fotbal, z něhož vyčnívala pouze jediná gólová akce - v 18. minutě se po standardní situaci dostal k míči Fomin a vstřelil důležitou první branku zápasu. A protože domácí obrana i nadále fungovala precizně, skončil 1. poločas výsledkem 1:0.

Na vyrovnání MIřatského domácí reagují v závěru

Do druhé půle se na domácí straně dostal místo Pekárka mladý Šenkýř a tento tah vyšel domácímu trenérovi Kaplanovi náramně. Nejprve se ale o slovo přihlásili hosté, kteří dokázali vyrovnat. Stalo se tak v 64. minutě, kdy výborně tělem zapracoval hostující kanonýr Miřatský, odstavil si Emmera a dostal se až ke střele. Tu umístil jak je jeho zvykem přesně pod víko a mohl slavit. 1:1. Poté už vše nasvědčovalo tomu, že Dynamo dostane již čtvrtou příležitost k zahrávání pokutových kopů, vše se ale změnilo v 88. minutě - to se totiž po další standardní situaci dostal ke střele Šenkýř, byl zblokován, míč se ale odrazil ke kopačkám Minaříka a ten už byl přesný. 2:1. Hosté ve zbývajícím krátkém čase vrhli síly do útoku, než však stačili rozjet závěrečný tlak, byli potrestáni podruhé. V rychlém brejku se k míči dostal Šenkýř a z větší vzdálenosti se trefil nádherně. Domácí tak po skvělém závěru vítězí a i po 5 zápasech zůstávají neporaženi.



Ohlasy k zápasu


TJ Dynamo Nelahozeves
Daniel Kaplan - trenér: V zápase jsme předvedli větší touhu po vítězství, což se nám v závěru vyplatilo a zůstáváme neporažení. Z vítězství nad kandidátem postupu máme velkou radost!

TJ Kly
Michal Voljanskij - trenér: Zápas se mi hodnotí těžce. Remízový zápas rozhodla šťastná branka domácích na konci zápasu. Utkání se nám vůbec nepovedlo, celý zápas jsme dělali chyby a zklamal mě přístup některých zkušených hráčů. Domácím samozřejmě gratuluji k vítězství.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - P. Kobera [-] (62. O. Došek [-] ) , M. Pekárek [-] (46. M. Šenkýř [-] ) , S. Fomin [-] , J. Holý [-] , L. Krejza [-] , R. Minařík [-] , P. Vágner [-] , M. Bednařík [-] (74. L. Simon [-] ) , J. Emmer [-] , P. Dubský [-]

TJ Kly
P. Chaloupka [-] - S. Ondrák [-] , J. Studený [-] , M. Viskup [-] , T. Sobotka [-] - J. Mihalík [-] , L. Kympl [-] , J. Kohout [-] (76. M. Doubek [-] ) , D. Kudela [-] - R. Miřatský [-] , P. Hyka [-]

Počet diváků: 60. Rozhodčí: Dvořák Martin - CHLÁDEK Michal, MÁJ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.