2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2016 14:00

11.kolo, Středočeský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Pěčice se v Nelahozevsi nedokázaly prosadit


Branky


0

Další výhru nad kvalitním soupeřem si připisují fotbalisté Nelahozevsi a i nadále se drží na nejvyšších místech tabulky. Konkrétně jim po výhře 2:0 patří druhé místo za vedoucími Kly.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Kobera posílá domácí tým do vedení

S velkou pohodou mohli na hřiště Dynama přijíždět hosté z Pěčic, kterým se poslední dva zápasy proti nováčkům soutěže povedly náramně a kromě zisku plného počtu bodů si také náležitě zvedli sebevědomí. Domácím se ale do sestavy vrátil kapitán Vrábel a hodlali na vlastním hřišti potvrdit rovněž skvělou formu. Úvodní dvacetiminutovka patřila spíše Dynamu, které dobře kombinovalo a k závarům ve vápně soupeře používalo standardní situace a dlouhá autová vhazování. Gól z toho ale nebyl, a tak se hra začala vyrovnávat. Kombinace se příliš nedařila ani jednomu z celků, a tak se jednalo spíše o překopávanou. První dobrou šanci si vypracovali hosté, když se s míčem na vápně pěkně otočil Lukeš, jeho střelu ale brankář vyrazil a dobíhajícímu Kicelukovi chyběl k dorážce krok. Ve 41. minutě se tak skóre měnilo na druhé straně - po dlouhém nákopu od gólmana Zavadila přetlačil Krejza svého strážce, propadlý míč si našel jeho útočný parťák Kobera a napálil ho pod břevno. 1:0. Tímto stavem také první půle skončila.

Tlak Pěčic v úvodu druhé půle gól nepřináší

Do druhého poločasu vstoupili mnohem lépe hosté, kterým se podařilo zlepšit kombinaci a sérií centrů do vápna si vytvořili tlak. Ten však nevedl k vážnějšímu ohrožení domácí branky. Domácí tým se ve druhé půli soustředil prakticky výhradně na obranu a své útočníky ve snaze o rychlé protiútoky příliš nepodporoval. Obrana však fungovala skvěle a Pěčice měly veliký problém s tím, aby si vytvořily nějakou gólovou šanci. Za zmínku stojí akce Kořínka, který udržel míč a posunul Hubačovi, jeho střela však postrádala potřebnou razanci a cestu do sítě si nenašla. Rozhodnutí tak přišlo v 87. minutě, kdy byl u dlouhého odkopu domácí obrany sice jako první hostující bek Král, situaci ale řešil příliš složitě, byl o míč připraven a Pekárek neměl problém se zakončením. Domácí Nelahozeves tak vybojovala tři body za výhru 2:0.



Ohlasy k zápasu



TJ Sokol Pěčice
Miroslav Hubač - kapitán: Dneska se nám nepodařilo snad nic, s čím jsme se v zápase chtěli prezentovat a s výjimkou prvních 15 minut ve druhém poločase jsme byli dá se říct neškodní. Nepochopitelně jsme se přizpůsobili soupeřovu nakopávání, a jelikož byli domácí důraznější a v obraně de facto bezchybní, tak vyhráli.



Sestavy


TJ Dynamo Nelahozeves
R. Zavadil [-] - J. Emmer [-] (88. O. Došek [-] ) , P. Kobera [-] (70. Z. Kratochvíl [-] ) , M. Šenkýř [-] (65. P. Dubský [-] ) , J. Vrábel [-] , R. Minařík [-] (80. M. Pekárek [-] ) , M. Bednařík [-] , L. Krejza [-] , J. Holý [-] , P. Vágner [-] , L. Simon [-]

TJ Sokol Pěčice
T. Dufek [-] - R. Mulač [-] , O. Novák [-] , M. Tůma [-] - V. Valenta [-] (73. F. Beran [-] ) , V. Novák [-] , P. Král [-] , M. Hubač [-] - A. Kiceluk [-] , A. Kořínek [-] , M. Lukeš [-]

Počet diváků: 50. Rozhodčí: STUMPF Jaroslav - CHRUDIMSKÝ Jan, RICHTÁR Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.