V očekávaném derby gól nepadl


Branky


0

Trochu rozladěná musela odcházet ze zápasu čtyřicítka diváků. Ta totiž v nevlídném počasí musela čekat na branky až do penaltového rozstřelu. V něm uspěli Mělničtí a vezou tak domů dva body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Opět s nadějným Šteinerem v bráně vyrukovali na soupeře fotbalisté Neratovic B. Na lavičce pak číhali áčkaři Ďurinda s Gabčem, a tak se bylo na co těšit. Začátek byl ale z obou stran opatrný a ani jeden z týmů nemohl získat na hřišti převahu. To se po několika minutách nakonec podařilo domácím, herní převaha ale nevedla k žádným vyloženým šancím. Některé náznaky se urodily, zakončení z kopaček domácích borců však bylo zbrklé nebo nepřesné. Domácí hráči také reklamovali ruku ve vápně hostujícího obránce Verneka, píšťalka sudího Řípy se ale neozvala. A protože se za celý poločas k vážnější akci nepropracovali ani hosté, šlo se do kabin za bezbrankového stavu.

 

Góly padají až v penaltách

Do druhé půle museli domácí vyběhnout bez zraněného M. Babováka, který byl v závěru první půle nešetrně faulován hostujícím Válou, obraz hry se ale nezměnil. I nadále se hrálo sice ve vysokém tempu, zato ale bez vyložených šancí. Ty největší měli na starosti až střídající hráči v samotném závěru. Za domácí se do velké šance propracoval Gabčo, který ale neproměnil. Mělník zase mohl protrhnout střeleckou smůlu díky Rolencovi, který se dral do velké šance hned pár minut po svém příchodu na hřiště. Kolem prvního obránce se obtočil a upaloval do vápna, kde po kontaktu s dalším obráncem upadl. Hosté se dožadovali penalty, rozhodčí však zapeklitou situaci vyřešil šalamounsky a odpískal přímý kop za první zákrok. Gól tak v zápase nepadl a rozhodnout musely penalty, ve kterých byl úspěšnější Mělník a po rozhodující trefě Rambouska veze domů tři body.

 



Ohlasy k zápasu


FK Neratovice-Byškovice
Jaroslav Urbánek - vedoucí mužstva: Potěšující na tomto utkání je pouze další vychytaná nula brankáře Šteinera, který podal opět spolehlivý výkon a hra naší defenzivy, která soupeři, který už vstřelil 30 branek (my jen 15) nedovolila prakticky nic. Nepříjemné je zranění Michala Babováka, který musel po ošklivém zákroku Vály v závěru prvního poločasu střídat pro bolest ve třísle. Ztráta těchto bodů nás definitivně zařadila mezi mužstva středu tabulky, která si musí hlídat odstup od mužstev bojujích o záchranu. Za týden v Bousově můžeme překvapit, přikrýt jejich tvůrce hry Koštíře a hrozit z brejků a v posledním kole pak musíme v Neratovicích porazit Velký Borek a dostat se na hranici 20 bodů. Jaro bude perné!

FC Mělník
Jiří Horvát - brankář: I když gól nepadl, tak si myslím, že pro diváky bylo utkání atraktivní. Hrálo se nahoru a dolů, pro mě osobně a vůbec pro celou naší obranu to byl asi nejvydařenější zápas sezóny.



Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŘÍPA Jiří - ZOUFALÝ David, NEHASIL Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.