Jeviněves nesložila zbraně a uhrála remízu ve Střezivojicích


Branky


24. P. Tomsa , 38. E. Lána , 46. T. Kuzmeniuk - 30. D. Velický , 62. M. Rozsypal , 80. J. Broft (p.)
0

Když hned po návratu z kabin zvýšil domácí Kuzmeniuk už na 3:1, vypadalo to, že je o třech bodech jasno. Hosté se však vzchopili a dvěma brankami poslali zápas do dlouhého penaltového rozstřelu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřiště ve Střezivojicích je na tom podobně jako v Jeviněvsi. Při běhu se za hráči práší, snazší je na něm najít pětikorunu než zelenou trávu. Naštěstí se ale najdou pamětníci, kteří pozvednou kvalitu o několik aspoň na B+ když zapátrají v paměti a spustí "to my když hráli... jejej co my bysme za takovou travičku dali..." Pravdou zůstává, že podmínky, ač nejsou dobré, jsou pro oba mančafty stejné.

 

Jeviněves přijela do Střezivojic se sebevědomím po výhře nad Zárybami, nicméně od začátku bylo znát, že jednoduché to nebude. Postup obou mužstev končil před velkým vápnem až do poloviny prvního poločasu, kdy se Střezivojičtí ujali vedení krásnou ranou z přímého kopu ze dvaceti metrů přímo do růžku branky. Druhý gól přidali, když domácí útočník vyhrál před velkým vápnem souboj s riskantně vyběhnuvším brankařem a zakončil do prázdné branky. Jeviněves zvýšila tlak a snížila brankou do šatny.

 

Druhý poločas začal marnou snahou Jeviněvse o vyrovnání abyli to naopak domácí, kteří po rohu hlavou navýšili vedení na 3:1. Je pravda, že jeviněvskému brankáři se zrovna dvakrát nechtělo... přesto hosté nesložili zbraně a vytvořili si několik slibných šancí. Z nich vytěžili po krásné střele z voleje po rozehraném rohovém kopu a z penalty na 3:3. 

 

Když pak dva jejich hlavičkové pokusy domácí přežili, odnesli si nakonec dva body po penaltovém rozstřelu, který rozhodla snad až devátá serie.

 

Autor: Jaroslav Kysela



Sestavy


Střezivojice
P. Jírec [-] - J. Kupka [-] (38. J. Rykl [-] ) , P. Puchmertl [-] , T. Kuzmeniuk [-] - V. Štamfest [-] , J. Štamfest [-] , P. Tomsa [-] , J. Fiebinger [-] , L. Líman [-] - E. Lána [-] , J. Novák [-] (78. M. Antoš [-] ) -

TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - P. Duchoslav [-] (70. P. Novotný [-] ) , P. Kindl [-] , M. Rozsypal [-] , M. Paul [-] , P. Macák [-] - D. Velický [-] , M. Schoř [-] , F. Tyle [-] - J. Kokšal [-] - J. Broft [-]

ŽK: 78. P. Puchmertl . ČK: 88. P. Puchmertl .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KORTANOVÁ Marie - KOTEK Vladimír, MOŠKO Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.