Kokšal nastartoval Jeviněves dvěma rychlými góly


Branky


0

Pokud chcete vidět, jak vypadá fotosyntéza, když se vynechá voda, zajeďte se podívat do Jeviněvse na hřiště. Slunečné a horké počasí nám prodlužuje léto, ale hrací ploše neprospívá. Přesto se sešla slušná divácká návštěva, aby viděla až překvapivě jednoznačný zápas. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlé vedení

Ne snad, že by Jeviněves zamkla Sazenou na její půlce, ale hrála důrazněji, s lepším pohybem a pěknými kombinacemi. Zato Sazená dorazila s několika zraněnými hráči a na takovém terénu je to pak ó to těžší. Už v sedmé minutě Jarka Kokšál vymetl složitou střelou z úhlu pavučinku ze šibenice u první tyče a vzápětí přidal druhou branku, čímž dostal domácí do pohody, se kterou dokázali zodpovědně naložit, hosty do ničeho nepouštěli.

 

Všechny řady odehrály dobré utkání, nejvíce bych ale vyzdvihl zálohu, která zásobovala útok pěkný mi přihrávkami a při obranné práci pak celkem vysoko odebírala hostům míč a dostávala se do zakončení. Dominik Velický přidal do poločasu ještě třetí branku a přesto šla Jeviněves do druhé půle s vědomím nenechat se zaskočit a zápas jakkoli zdramatizovat. 

Jeviněves pokračovala v nastolené hře

To se podařilo, hosté ze Sazené měli dvě, řekněme, pološance, které ale nedokázali zakončit, Jeviněves naopak přesně a rychle kombinovala až k zakončení a zaslouženě tak vstřelila ještě čtvrtý gól po krásném nacvičeném signálu. Marek Paul nabíhá při rohovém kopu k vápnu na zakončení, míč ale schválně mine, pokračuje v pohybu, za ním stojící Martin Schoř míč placírkou posune na malé vápno, kde jej Marek doběhne a po oklamání brankáře s jistotou zakončuje. Jak v pozápasovém rozhovoru prozradili, tuhle varinatu rozehrání dlouho pilovali, ale vyplatilo se.

 

Příští týden potká Jeviněves silné Botafogo, těší se ale koněčně na kvalitní hřiště a pokusí se urvat nějaké body. V Sazené po utkání skloňovali slovo sestup, myslím ale, že tak horké to nebude, přeci jen jsou odehrány zatím jen tři kola. Napravit to Sazenští mohou už v soboru v domácím utkání se Zarybami. A Jeviněvští by měli nějakým způsobem podpořit tu fotosyntézu na hřišti.

 

Autor: Jaroslav Kysela



Sestavy


TJ Sokol Jeviněves
J. Kysela [-] - M. Rozsypal [-] , P. Duchoslav [-] (70. D. Vojtek [-] ) , P. Macák [-] , M. Paul [-] - M. Schoř [-] , F. Tyle [-] , D. Velický [-] - J. Šelicha [-] (34. P. Novotný [-] ) , J. Kokšal [-] - J. Broft [-]

TJ Sokol Sazená
J. Zíma [-] - T. Vosmík [-] , O. Vosmík [-] , Z. Dunko [-] , J. Podracký [-] - M. Cakl [-] (46. R. Chmelař [-] ) , P. Jansa [-] , P. Novák [-] , Z. Karhan [-] - A. Knoflíček [-] , K. Hlaváček [-] (46. P. Kalina [-] ) -

ŽK: 38. P. Duchoslav - 32. J. Podracký .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: ŠTOLBA Martin - ČERNÝ Jan (N), FORMÁNEK Jiří (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.