2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 16:30

2.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Podhorácko otočilo zápas v Jakubově


Branky


15. R. Říha , 56. J. Dostál - 26. J. Veselský , 68. S. Lojda , 80. L. Ferdan (p.)
0

Domácí tým z Jakubova v zápase s Podhoráckem dvakrát vedl, přesto žádné body doma nezůstaly

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase vstřelily oba týmy po jednom gólu

Po odstoupení Jaubova z Okresního přeboru, se tento tým objevil ve III. třídě poprvé před domácími fanoušky. Z venkovních hřišť si přivezl jednu výhru a jednu porážku. Domácí fanoušky určitě navnadila právě poslední výhra na hřišti nováčka ze Slavic, kde již bylo rozhodnuto po prvním poločase. Podhorácko přijíždělo naopak ke svému dalšímu venkovnímu zápasu posilněno výhrou ze hřiště Přibyslavic B. Asi jako všechna utkání tohoto kola se začal zápas hrát za úmorného vedra. Utkání 3. kola mezi domácím Jakubovem a Podhoráckem začalo velmi zostra. Hosté prakticky hned z prvního útoku ohrozili branku a dostali se do brankové příležitosti. To je navnadilo a i nadále se snažili o tlak na branku domácích. Ti se ale postupně oklepali z úvodního náporu hostů a zhruba od 15 minuty se začalo hrát vyrovnané utkání se střídáním šancí na obou stranách. Jako první udeřily ve 20. minutě domácí, když se z přímého kopu krásně trefil Říha. Dál se hrálo vyrovnané utkání. Ve 30. minutě kopali hosté pokutový kop, který však domácí brankář Klíma hostujícímu Lojdovi bravurně zlikvidoval. Nicméně snaha hostí o gól byla korunována o chvíli poté kdy po nedůslednosti v domácí obraně hosté zaslouženě vyrovnali a do kabin se tak o půlce šlo za nerozhodného stavu.

Domácí zápas otočili, přesto prohráli

Jak první poločas skončil, tak druhý začal. Hra se přelévala z jedné strany na druhou a bylo zřejmé, že utkání se rozhodne podle toho, který tým dá o gól víc. A opět jako první udeřili domácí. Po přesném centru Říhy se v 55 minutě hlavou nemýlil Dostál. Hosté následně zvýšili svou snahu o vyrovnání, která byla korunována v 75. minutě vyrovnávací brankou S. Lojdy. Dál se hrálo vyrovnané utkání. Pak, ale v 80. minutě odpískal rozhodčí Svoboda, velice přísný pokutový kop (už druhý v utkání proti domácím!!!) a hostující Ferdan se tentokrát nemýlil a bezpečně proměnil. Závěrečná snaha domácích o vyrovnání bohužel vyzněla vniveč a tak se po konci zápasu ze zisku všech bodu radovali hosté.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Vyrovnané utkání se šťastným koncem pro hosty. Domácí doplatili na úzký kádr (pouze 11 lidí, bez možnosti střídání) a nepřesné vedení utkání sudím Svobodou, který dle mého názoru vítězství hostům daroval!

FK Podhorácko 2015
Tomek Oldřich, trenér: Dnešní derby bylo vyrovnané od začátku až do konce. Nakonec rozhodl gól z penalty, který dal nejlepší hráč Podhorácka v zápase Lukáš Ferdan.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - V. Vejmelka [-] , D. Mikýsek [-] , M. Chalupa [-] , J. Dvořák [-] , T. Kosmák [-] , M. Gáborík [-] , T. Vrbka [-] , R. Říha [-] , T. Pospíchal [-] , J. Dostál [-]

FK Podhorácko 2015
K. Řeřucha [-] - J. Roupec [-] , M. Řepa [-] - M. Táborský [-] , J. Veselský [-] (78. R. Šulc [-] ) - L. Ferdan [-] - V. Trojan [-] , S. Lojda [-] , D. Hybner [-] , O. Šulc [-] , A. Sapík [-] (46. J. Lojda [-] )

ŽK: 10. J. Dostál , 60. T. Vrbka - 77. L. Ferdan .
Hráči zápasu: R. Říha .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: SVOBODA Libor - VALA Vladimír, MAAR Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.