Myslibořice zachránily alespoň jeden bod


Branky


0

Ani po pěti zápasech nepřišly Myslibořice o svoji neporazitelnost, ikdyž musely dotahovat dvoubrankovou ztrátu. O vyrovnání se zasloužil Bohumil Mencák.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí si brzy vypracovali dvougólový náskok

Do Jakubova přijel v 5. kole III. třídy skupina B leader tabulky tým Myslibořic. Hosté působili před vstupem do utkání velmi sebevědomě a netajili se, že se zpátky chtějí vracet se všemi body. Naproti tomu domácí mohli konečně po delší době postavit to lepší z toho, co po jarním zemětřesení v Jakubově zůstalo. A hned od začátku to bylo na hřišti znát. Hosté v prvních 15 minutách nevěděli kam dřív skočit a jen snad štěstí a střelecká nemohoucnost domácích je uchránila, že místo aby ve 20 minutě prohrávali 5:0,  bylo to jen 2:0. Za domácí dali gól v 10. minutě Pavel Matušína a v 28. minutě Milan Dunkler -2:0. Domácí pořádali jeden za druhým rychlé nájezdy na hostující bránu, ale nedokázali proměnit ani ty nejjasnější gólové příležitosti. Nicméně hosté se začali postupně oklepávat a hra se vyrovnávala.  První poločas skončil nakonec pro hosty příznivým výsledkem 1:2, když na rozdíl jediného gólu dokázali snížit v poslední minutě poločasu Lukášem Svobodou.

Hosté vyrovnali, ale poté dohrávali v deseti

Druhý poločas, ale poskytl úplně jiný obrázek. Hru domácích silně ovlivnila 2 vynucená střídání, kdy nedokázali kvalitativně nahradit zraněné hráče. Zvlášť do té doby nejlepší hráč na hřišti Matušina, domácím citelně chyběl. Hosté začínali přebírat iniciativu a více se hrálo na polovině domácích. Hosté se snažili ze všech sil vyrovnat a to se jim nakonec v 59. minutě zásluhou Bohumila Mencáka podařilo -2:2. Celý  druhý poločas se odehrál ve velice nervózní atmosféře, kdy emoce na hřišti vyvolávalo jednak touha obou celků urvat vítězství pro sebe, ale hlavně bylo ovlivněno oboustranně velice nepřesným rozhodováním hlavního sudího.  Zápas se dohrával za neustálého přerušování, diskutování, hádání a fotbal plakal! Zápas nakonec skončil asi spravedlivou remízou.



Ohlasy k zápasu


Družstevník Jakubov
Pospíchal Tomáš, trenér: Utkání bylo značně nervózní. My jsme byly lepší 1. poločas, zvlášť prvních 20 minut, hosté byli lepší po přestávce. Trápí nás neproměňování šancí! Kdybychom po 20 minutách vedli 5:0, nemohl se nikdo divit a utkání jsme v pohodě dohráli. Bohužel tomu tak nebylo a nakonec jsme byli rádi aspoň za bod.

TJ Myslibořice
Čapoun Martin, hráč: První poločas byl z naší strany velmi špatný . Až ve druhé půli se náš výkon zlepšil, ale víc jak bodová ztráta nás mrzí vyloučení Jakuba Horáka.



Sestavy


Družstevník Jakubov
M. Klíma [-] - R. Říha [-] , J. Dvořák [-] , L. Branč [-] , T. Kosmák [-] , P. Matušína [-] (33. M. Gáborík [-] ) , T. Vrbka [-] (67. V. Vejmelka [-] ) , R. Jelínek [-] , J. Dostál [-] , M. Dunkler [-] , M. Muzikant [-]

TJ Myslibořice
R. Vodička [-] - L. Svoboda [-] , M. Ludvík [-] (68. D. Šoustal [-] ) , M. Šoustal [-] , P. Vejvoda [-] - Z. Melán [-] (90. T. Pekárek [-] ) , M. Čapoun [-] , P. Kocáb [-] , J. Horák [-] - M. Mezlík [-] , B. Mencák [-]

ŽK: 60. J. Dvořák , 69. M. Dunkler , 76. T. Kosmák , 83. J. Dostál , 84. M. Muzikant - 25. M. Šoustal , 76. P. Kocáb . ČK: 62. J. Horák .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: JÁN Jiří - VÍDENSKÝ Bohumil, PALÁT Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.