2:2
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.10.2016 10:15

7.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Opatov zachránil neporazitelnost v nastavení


Branky


0

Ve šlágru kola byl hostující Opatov na pokraji první porážky, kterou odvrátil v nastaveném čase Ladislav Kabelka. Přesto hosté přišli díky výhře Šebkovic o vedení v tabulce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení rychlou brankou Kamil Svoboda

Domácí vstoupili do utkání velmi razantně již v 1. minutě kopal přímý kop z 25 metrů Kamil Svoboda a prostřelil hostujícího golmana 1:0, vzápětí šel sám na brankáře hostů Bouda, ale v klíčové situaci selhal. Chvíli nato měli domácí tutovku, ale opět se nepodařilo tu proměnit šanci. Domácí byli po celý 1. poločas aktivnější, čehož byla proměněná střela z 30 metrů Kamilem Svobodou z 24. minuty. -2:0. Hosté zahrozili v 31. minutě střelou zpoza vápna, kterou domácí golman  Ondřej Dvořák vytěsnil na rohový kop. Poločas tak byl 2:0 a rozhodně větší spokojenost na domácí straně. Hosté tak byli blízko první porážce v novém soutěžním ročníku.

Hosté zachránili bod v nastavení

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří v 51. minutě po chybě v domácí obraně snížili špílmachrem Zdeňkem Danielem na 2:1. A byli to hosté, kteří ve druhé půli byli jasně lepším týmem a domácí podržel dobrými výkony Ondřej Dvořák. Když už se zdálo, že body zůstanou v Litohoři, tak v 92. minutě nastavení udeřili hosté, kteří využili zaváhání domácí obrany a zásluhou druhého kanonýra hostí Ladislava Kabelky vyrovnali na konečných 2:2. Hosté tak nakonec o svoji neporazitelnost nepřišli, ale o vedoucí příčku v tabulce ano. Tu museli přepustit novému lídru soutěže z Šebkovic B.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: V 1. poločase jsme byli jasně lepší, kdyby jsme vedli v 5. minutě 4:0, nebylo by co řešit. Bohužel se fotbal hraje 90. minut a hosté zaslouženě v 92. minutě vyrovnali. Ve druhé půli byli lepším týmem.

FK Opatov
Hanzal Lukáš, trenér: V první půli byli lepší domácí. Ve druhé jsme začali hrát lépe my a hrozili jsme z rychlích brejků.Týmovou bojovností jsme vybojovali alespoň jeden bod. Nejslabší na hřišti byli rozhodčí.



Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - J. Trávníček [-] , V. Bártů [-] , R. Szabó [-] - D. Punčochář [-] , K. Svoboda [-] , D. Šibor [-] (46. P. Obrdlík [-] ) , K. Svoboda [-] , J. Grün [-] - D. Bouda [-] (85. M. Šafrata [-] ) , L. Coufal [-] -

FK Opatov
R. Kšír [-] - F. Šinkovský [-] , D. Vybíral [-] , L. Kabelka [-] , M. Kravka [-] , R. Novotný [-] , J. Neckář [-] , Z. Daniel [-] , J. Horáček [-] , J. Kaser [-] , A. Konečný [-]

ŽK: 10. Z. Daniel , 44. M. Kravka , 55. J. Neckář .
Hráči zápasu: K. Svoboda - Z. Daniel .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: MACEK Ivo - PISLCAJK Marek, MILOTA Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.