Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 17:00

2.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hoštice zahájily sezónu vítězně


0

Litultovicím odešlo přes léto velké množství fotbalistů. Naopak Hoštice s navrátilcem v sestavě Šafarčíkem zahájily sezónu vítězně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první části se hrála vyrovnaná partie z obou stran. Do vedení však šli domácí, když Ondřej Šafarčík využil mazácky svůj samostatný nájezd – 1:0. V 19. minutě ještě střelou napálil břevno hoštický Richard Blaga. Zbytek poločasu se už víceméně dohrával bez šancí a do kabin se šlo za jednobrankové vedení domácích. 

 

Vstup do druhé půle měly Malé Hoštice raketový. V 46. minutě Ondřej Šafarčík krásnou střelou z dvaceti metrů vymetl levou šibenici litultovické kasy – 2:0. Hned z rozehrávky vypíchl hostujícímu obránci míč Richard Blaga a s přehledem přehodil hostujicího brankáře Kamila Janetzkého – 3:0. V 58. minutě zahrávali hosté penaltu, ale Marek Honka ji svému jmenovci Šeuerovi zlikvidoval. Zbytek zápasu už probíhal v režii domácích. Své šance zavraždli postupně Richard Blaga a Erik Klinger. Hoštice pak svou výhru navýšili v samém závěru, když Grygarčík zamířil k levé tyči hostující svatyně – 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Roman Grygarčík (trenér): První dějství bylo vyrovnané. My jsme dali rychlou branku a vedení jsme do půle udrželi. Vstup do druhé části se nám povedl a my dali dva rychlé góly. Pak chytil náš brankář penaltu a do konce jsme jasně hru ovládli.

TJ Sokol Litultovice
Karel Raida (obránce): V prvním poločase byl zápas celkem vyrovnaný, do kabin jsme odcházeli za stavu 0:1. Celkový zvrat přišel ve druhém poločase, kdy jsme dostali hned ze startu při dvou chybách dvě branky. U nás už to není ani tak o fotbale, ale o té partě věrných, co zůstali. Ale i přes to věřím, že máme na to udržet se v půlce.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
M. Honka [-] - D. Kubala [-] (72. J. Grygarčík [-] ) , J. Chřibek [-] , O. Šafarčík [-] , V. Kopťák [-] , R. Blaga [-] (85. A. Groman [-] ) , M. Thiemel [-] , L. Pavelka [-] , E. Klinger [-] , R. Blaga [-] , M. Malohlava [-] (78. I. Xenitidis [-] )

TJ Sokol Litultovice
K. Janetzký [-] - A. Košárek [-] (85. A. Haas [-] ) , A. Balek [-] (46. O. Beníšek [-] ) , D. Lebeda [-] , O. Doležel [-] (61. S. Konečný [-] ) , M. Grygar [-] , M. Procházka [-] (56. J. Javorek [-] ) , J. Raschka [-] , K. Raida [-] , M. Šeuer [-] , O. Minarčík [-]

ŽK: 10. A. Balek , 31. M. Šeuer .
Hráči zápasu: M. Honka , O. Šafarčík - K. Raida .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - BUKOVSKÝ Josef, PALÁČEK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.