0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 16:30

5.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fanoušci branku neviděli


Branky


0

Ani jeden z celků se gólově neprosadil, takže zápas skončil bezbrankovou remízou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V Pusté Polomi se fanoušci branky nedočkali. Mírně lepším týmem byla po celý zápas domácí družina z Pusté Polomi, která na svých kopačkách držela více balon, byla důraznější v osobních soubojích, běhavější. V prvním dějství se za domácí dostali do vyložených šancí Vojtěch Hendrych, David Schlossarek a Josef Bruna, ale vždy ztroskotali na připraveném jakartovickém brankáři Michalu janechovi. Stejně se na opačné straně vedlo Tomáši Rubému a Radoslavu Urbanovi. 

 

Po přestávce se obraz hry vůbec nezměnil. Pustá Polom byla nadále o něco fotbalovějším mančaftem. Největší domácí loženku měl Vojtěch Hendrych, který málem zlomil břevno hostující svatyně. Za Jakartovice nebyl přesný ve finální fázi třikrát Radoslav Urban. A když v nastavení hlavičkou těsně minul bránu domácí David Schlossarek, zápas dospěl k zasloužené plichtě. Pro Pustou Pollom to je tak první bod, který získala.



Ohlasy k zápasu


Sport-Club Pustá Polom B
Rostislav Halška (trenér): Zápas to byl vyrovnaný. Možná my měli 55 % převahu. Šance jsme měli my a i oni.

FK Jakartovice
Tomáš Rubý (trenér): Bod z tohoto zápasu bereme všemi deseti. Hrálo se nahoru dolů. Soupeř byl lepší na balonu, silnější v důrazu, běhavější.



Sestavy


Sport-Club Pustá Polom B
M. Krystýn [-] - R. Grygar [-] , V. Hendrych [-] , R. Halška [-] , M. Mikšík [-] , P. Kňura [-] , D. Moša [-] , P. Sláma [-] , D. Schlossarek [-] , A. Kubala [-] , J. Bruna [-]

FK Jakartovice
M. Janech [-] - M. Poštulka [-] , D. Filip [-] , K. Palkovič [-] , R. Urban [-] , K. Postřimovský [-] (90. J. Porubek [-] ) , L. Martinka [-] , A. Kreisl [-] , J. Hajduk [-] , J. Kovalčík [-] , T. Rubý [-] (75. M. Sváček [-] )

ŽK: 36. M. Mikšík - 54. T. Rubý .
Počet diváků: 59. Rozhodčí: BAČKOVSKÝ Pavel - ŽIDEK Aleš, MODELSKÝ Petr (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.