Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2016 16:00

7.kolo, Moravskoslezský | Opava | III. třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

7.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas rozhodl přímý kop Stříbného


Branky


0

Zápas rozhodla přesná trefa Lukáše Stříbného ze závěru prvního poločasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Utkání mezi Dolním Benešovem a Závadou moc branek nepřineslo. První dějtsví patřilo domácímu Benešovu. Už v 7. minutě vyslal Richard Husovský do brejku Michala Sprucha, který však zamířil těsně vedle. Po dvaceti minutách střílel tentokrát Husovský, ale gólman Petr Krajíček ho vychytal. O chvíli později pálili domácí jen těsně nad bránu. Pět minut před koncem poločasu přišel rozhodující moment zápasu, kdy Lukáš Stříbný nádherně zatočil svůj přímý kop do branky - 1:0. Závada mohla odpovědět hned vzápětí, ale střelu Daniela Gryze vyrazil domácí brankář Marek Vaňura na roh. O chvíli později se objevil v nadějné pozici benešovský Jan Vavřínek, ale pálil nad. V závěru poločasu ještě uvolnil Václav Ritnošík Lukáše Staňa, ale jeho pokus byl odvrácen na roh.   

 

Druhá půle už patřila Závadě, která však vyhořela na proměňování šancí. V 52. minutě se protáhl zleva Daniel Gryz, ale Vaňura byl namístě. V 63. minutě se zjevil na druhé straně Stříbný, ale vylámal si zuby na Krajíčkovi. O deset minut později utekl po pravé straně Staňo a z úhlu napálil pouze brankáře Vaňuru. V 83. minutě nacentroval Michal Kozel do vápna, kde se snažil domácí hrající trenér Jiří Lébl patičkou usměrnit míč do sítě. O minutu později vypálil Gryz svůj trestňák pouze doprostřed branky. V poslední nadějné pozici se objevil Vojtěch Persich, který přeloboval domácího brankáře, ale domácí obrana jeho pokus vyhlavičkovala z brankové čáry.



Ohlasy k zápasu


FC Dolní Benešov B
Richard Husovský (hrající trenér): Zápas to byl těžký. Chybělo nám pět hráčů. Hráli kluci z lavičky a ubojovali to. V prvním dějství jsme byli trošku lepší. Ve druhém už hrála Závada. My jsme měli sice náznaky brejků, ale chyběl nám klid. Posledních dvacet pět minut nás Závada zatlačila, ale my to ubránili.

TJ Sokol Závada
Aleš Očko (vedoucí týmu): V první části byli lepší domácí. Ve druhém naopak my, ale náš problém se jmenuje koncovka.



Počet diváků: 50. Rozhodčí: BLAGA Richard - BARÁNEK Petr (N), CHŘÍBEK Vojtěch (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.