4:2
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2016 17:00

1.kolo, Plzeňský | Tachov | III. třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Újezd má ze sebou první zápas a dokonce vítězný


Branky


2. J. Bukva (p.) , 10. E. Dravecký , 75. M. Stoklasa (p.) , 90. P. Hlůžek - 31. R. Turek , 36. V. Fatura
0

Jiksře Třemešné první hrací víkend příliš nevyšel, ale nyní byla šance, že využije nerozehranosti Sparty a získá první body. Jenomže Újezd byl na svůj první letošní zápas skvěle připravený a svého soka dokázal porazit 4:2. Opět ale své diváky nezklama svým kolísajícím tempem a znervózňujícími výpadky. Byl lepší a vedla rychle 2:0, pak ale nechal soupeře snadno vyrovnat. Ve druhé půli už ale nedal Jiskře šanci.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výpadek Sparty, v Újezdu jsou nepoučitělní

Na Újezdem už před utkání panovalo velké horko a bylo jasné, že síly budou všem docházet rychleji. Proto Sparta nehodlala první minuty utkání podcenit a chtěla si v nich vytvořit důležitý náskok. A to se jí podařilo, od začátku byla jasně lepší, než soupeř a už ve druhé minutě jí dostal do vedení pomocí penalty Jakub Bukva. To ale nebylo vše, v desáté minutě dokázal ještě navýšit Eduard Dravecký a Újezd vedl už o dvě branky. Pak ale polevil a hra se vyrovnala. Zdálo se, že Újezd jen chytře kontroluje hru a šteří síly. Jenomže po třiceti minutách si opět neodpustil svůj typický výpadek, díky němuž se podařilo Jiskře vrátit clkem lacině do hry. Nejprve snížil Roman Turek, vzápětí se nechal pro zbytečný faul vyloučit Stanislav Matějíček a na tyto události pak vyrovnáním dokázal zareagovat ještě Václav Fatura. Sparta tak během chviličky ztratila slibné vedení a přišla o jednoho hráče. Rázem tak byla v nevýhodné pozici ona.

Újezd vyhrál i v deseti lidech

Jiskra ale své výhody využít nedokázala, i nadáel se hrálo poměrně vyrovnané utkání, v němž ale stále dirigoval tempo spíšeoslabený Újezd. Velmi dlouho se ale hrálo bez dalších branek, které by divákovi snad mohli napovědět více. Nakoenc se ale trpěliví fanoušci dočkali. V pětasedmdesáté minutě pomohl Újezdu k nejspíše rozhodujícímu gólu pokutový kop, který poslal do míst, kam brankář nedosáhl, Milan Stoklasa. Urputné horko ale nedovolilo soupeři nikterak zareagovat. A tak se pomalu blížil konec utkání, který by znamenal výhru Újezdu. A ten týmy nakoenc neminul. Jiskra už se trefit nedokázla a Petru Hlůžkovi se navíc v poslední minutě podařilo ještě ztvrdit výhru svého týmu čtvrtým gólem. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
Ondřej Bučan (Sparta Dlouhý Újezd): My jsme s prvním zápasem spokojení. Neposílili jsme o žádného hráče z A-týmu, ale i tak jsme soupeře celou dobu přehrávali. Hráli jsme opravdu skvěle. Dokonce jsme museli asi šedesát minut hrát jen v deseti lidech a přesto jsme byli lepší a zvítězili jsme. Sice jsme v závěru prvního poločasu ztratili dvoubrankové vedení, ale o zasloužené tři body nás to naštěstí nepřipravilo.

TJ Jiskra Třemešné
Jiskra Třemešné: Třemešné se k utkání zatím ještě nestačilo vyjádřit.



Sestavy


TJ Sparta Dlouhý Újezd B
D. Mrázek [-] (47. T. Kopolovič [-] ) - J. Bukva [-] , S. Matějíček [-] , J. Hanilec [-] , J. Synek [-] (47. M. Stoklasa [-] ) , E. Dravecký [-] , O. Bučan ml. [-] (60. J. Horváth [-] ) , V. Zušťák [-] (37. P. Hlůžek [-] ) , P. Chejnovský [-] , P. Jadlovský [-] , P. Pavlík [-]

TJ Jiskra Třemešné
K. Rezek [-] - M. Šmehyl [-] , D. Luu [-] , T. Veselý [-] , P. Duraj [-] , J. Drgáč [-] , L. Slavík [-] , V. Novotný [-] , R. Turek [-] , V. Fatura [-] , K. Ebenhöh [-] (76. J. Toman [-] )

ŽK: 30. S. Matějíček , 85. P. Hlůžek - 20. P. Duraj , 40. K. Ebenhöh . ČK: 32. S. Matějíček .
Počet diváků: 35. Rozhodčí: Uhlíř Jan - BUČAN Ondřej (N), KUBENA Lukáš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.