3:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

10.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumec uštědřil lídrovi tabulky z Červeného Kostelce druhou porážku v sezoně


Branky


0

V prvním poločase Chlumce lépe nakládal se svými šancemi a díky dvěma trefám se ujal vedení. Druhou půli si domácí pohlídali, Červenému Kostelci toho moc nedovolili a nakonec zvítězili 3:0. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Efektivnější domácí se dostávají do vedení

První minuty zápasu nabízely oboustranně aktivní hru. Kostelečtí v páté minutě postupovali z levé strany do vápna Chlumce, následným zakončením ale trefili pouze domácího brankáře Ladislava Kukala. V desáté minutě pálili zase domácí, kteří střelou z hranice vápna protáhali červenokosteleckého brankáře Petra Kobose, ten si ale s technickou ránou směřující k jeho pravé tyči poradil. V dalším průběhu byli znovu nebezpeční fotbalisté Červeného Kostelce, kteří se dostali do nadějného zakončení v sedmnácté minutě. Jejich prudkou střelu z otočky ale gólman Kukal vyškrábl z levého horního rohu branky na roh.

Červenokostelečtí se drželi na balonu a byli nebezpeční, góly ale stříleli domácí. Ve dvacáté čtvrté minutě Chlumečtí odvrátili rohový kop hostů a přešli do rychlého protiútoku. Brejk domácích vyústil odraženým míčem na hranici vápna, kde se nejrychleji zorientoval Jakub Hartman, který tvrdou střelou k pravé tyči otevřel skóre zápasu. Po vstřelené brance domácí nabyli sebevědomí a díky důrazu a včasnému obsazování znesnadňovali hostům jejich útočné akce. V třicáté osmé minutě Červenokostelečtí rozehráli standardní situaci secvičeným signálem, míč se tak dostal do vápna volnému hráči, ten ale v dobré šanci přestřelil branku.

 

Ještě do konce prvního poločasu dokázal Chlumec potvrdit svoji efektivitu v zakončení. Ve čtyřicáté první minutě se míč po rohovém kopu nepřehledně odrážel v malém vápně hostů. K balonu se nakonec dostal domácí kapitán Vácalv Beneš, který zakončením z bezprostřední blízkosti zvýšil na poločasových 2:0. 

Chlumec nepovoluje soupeři snížení

Ve druhém poločase se Chlumec neuchýlil k naivnímu bránění náskoku a domácí se nadále snažili o aktivní hru. V padesáté páté minutě se sice hostům podařilo vystihnout chlumeckou rozehrávku, červenokostelecký hráč ale ve skluzu nedokázal prostřelit brankáře Kukala. Hosté se jen s obtížemi dostávali do vyložených gólových šancí, domácím se navíc dařila kombinace na útočné polovině, díky čemuž drželi hru daleko od své branky. Definitivní rozhodnutí přišlo pět minut před koncem. Domácí využili soupeřovy hry na riziko, podnikli rychlý výpad do otevřené obrany Červeného Kostelce a díky gólu Jakuba Jelínka rozhodli o své výhře 3:0. 



Ohlasy k zápasu


FK Chlumec nad Cidlinou
Petr Průcha - trenér FK Chlumec nad Cidlinou: Utkání se nám povedlo. Zasloužené tři body po kvalitním výkonu, spousta šancí ještě nevyužita. Povedlo se nám nasazení Kuby Hartmana do sestavy, který vstřelil nádhernou první branku a poslal pozdrav svému dědovi. Jinak výhodou bylo, že Červený Kostelec nepřijel bránit a neustále se tlačil dopředu. Nám tím vznikal prostor pro brejky, kterých jsme měli opravdu dost.To se přiznáme, že jsme nečekali. Jsme za vítězství rádi a je to jak říkal minule pan Čermák z Rychnova: fotbal je radost.




Sestavy


FK Chlumec nad Cidlinou
L. Kukal [-] - J. Hartman [-] (73. V. Branský [-] ) , M. Bráborec [-] , J. Kučera [-] , M. Kučera [-] (87. V. Doležal [-] ) , Z. Dušek [-] , J. Vopátek [-] , J. Veselský [-] (69. M. Vejr [-] ) , J. Jelínek [-] , D. Homoláč [-] , V. Beneš [-]

TJ Červený Kostelec
P. Kobos [-] - D. Petrů [-] , D. Škoda [-] , L. Hlava [-] - P. Bárta [-] - D. Hlava [-] , T. Martínek [-] (35. D. Vejman [-] ) - M. Barták [-] , M. Kováčik [-] , L. Rada [-] (86. J. Máslo [-] ) , O. Koval [-]

ŽK: 77. L. Hlava .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Medlík Karel - OTAVA Marian, STEJSKAL Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.