0:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náchod zvládl zápas v Třebši


Branky


8

Náchod v minulém kole nestačil doma na Solnici a prohrál 2:0, v dalším kole svěřenci Martina Malého zajížděli na horkou půdu Třebše 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Náchod začal aktivně  a už v 6. minutě Havlena vyslal do brejku Rojšla, sle ten se nedokázal prodadit. Vzápětí to zkoušel chytře hlavou Zabrzeski, ale jeho pokus skončil těsně nad brankou Třebše. Další dvě dobré šance si náchodští fotbalisté vypracovali v závěru poločasu, jenže obě nakonec skončily jen rohovým kopem.

Nachod se rozstřílel až ve druhé půli

Ve druhé půli divaci na gól příliš dlouho čekat nemuseli. Ve 48. minutě se ke standardní situaci postavil Havlena, jeho centr se snesl do vápna, domácí míč odvrátili pouze k Lockerovi, který ho vrátil do sítě. V 56. minutě předvedli pěknou akci polští krajánci v náchodských službách. Mlodzinski vyslal do brejku Zabrzeskiho a ten upravil na 0:2. Na konečných 0:3 zvyšoval v 81. minutě Brich, který postupoval sám na brankáře a zakončení vyšperkoval chytrým lobem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Třebeš
Vlastimil Krykorka, vedoucí mužstva: Dnes jsme v Třebši přivítali hodně ambiciózní tým kandidáta divize. V prvním poločase byla hra vyrovnaná, ve druhém se projevila větší fotbalovost hostí. Vedoucí branka hosty uklidnila a po zbytek zápasu je posadila do sedla. Nás zrazovala finální přihrávka. A proto jsme také neskórovali. Ale jinak to nebyla žádná tragédie a jedeme dál.

FK Náchod
Michal Malý, vedoucí mužstva: Dnešní utkání jsme měli pod kontrolou, i když 1. poločas jsme se rovnali s úzkým hřištěm a tvrdým a drnovitým terénem. Na začátku 2. poločasu jsme vstřelili první gól, uklidnili jsme se a pak přidali ještě další dvě branky. Domácí jsme za celé utkání nepustili k žádnému ohrožení naší brány.



Sestavy


TJ Sokol Třebeš
D. Hofman [-] - J. Neugebauer [-] , M. Krykorka [-] , J. Sobotka [-] , F. Buchwald [-] , J. Zeman [-] , M. Palma [-] (63. J. Pospíchal [-] ) , D. Hruška [-] , I. Kosyak [-] (63. L. Jandík [-] ) , T. Hendrich [-] , D. Tesař [-]

FK Náchod
J. Hladík [-] - L. Kudláček [-] (46. K. Mlodzinski [-] ) , O. Zabrzeski [-] , J. Vančák [-] , A. Čejchan [-] (86. M. Malý [-] ) , P. Simon [-] , J. Havlena [-] (76. M. Brich [-] ) , J. Petřík [-] , M. Rojšl [-] (63. K. Kudasiewicz [-] ) , J. Locker [-] (76. D. Nejman [-] ) , L. Knap [-]

ŽK: 36. T. Hendrich , 47. M. Krykorka , 83. J. Zeman - 53. M. Rojšl .
Počet diváků: 140. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŽEROVNICKÝ David, KAFKA Bohumil.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Radek Kollár
Tip experta: remíza

Tipuji remízu, na domácím stánku týmu z Hradce Králové se nehraje dobře, přičemž Třebeš je nepříjemný soupeř a má v současnosti formu.

Tip: výhra domácích