Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

28.04.2024 17:00

24.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jaroměř doma jasně porazila Červený Kostelec


Branky


8

Úvodní tlak hostů dokázali svěřenci Miloše Exnara zvládnout a dokázali navázat na výhru z Rychnova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tři branky v první půli

Do zápasu vstoupili aktivněji hosté, ale i přesto jako první udeřili domácí, když ve 22. minutě pěknou akci po ose Bano-Exnar zakončil na zadní tyči Kocourek. Hosté dokázali odpovědět ve 27. minutě, kdy Vencl našel ve vápně kapitána Škodu a ten pumelicí k tyči překonal Červenku. Nerozhodný stav ale nevydržel dlouho, když se ve vápně dostal k míči Pohořálek a střelou na zadní tyč vrtátil Jaroměři vedení.

Domácí zápas zlomilo v posledních třiceti minutách

Jaroměř dokázala přetavit svoji převahu v další branku v 62. minutě, kdy Exnar z pravé strany našel ve vápně Kocourka, který přiklepl míč na nabíhající Bana a ten se nemýlil. Další branku přidali domácí v 71. minutě, kdy Gorol našel centrem na zadní tyč Bajera a ten dotlačil míč do sítě. Na konečných 5:1 upravil v 87. minutě střídající Kudrnáč.



Ohlasy k zápasu


FK Jaroměř
Miloš Exnar, trenér: Pro celkový výsledek utkání byly důležité dvě věci. Relativně rychle jsme reagovali na vyrovnání soupeře a i s přispěním štěstí jsme zvládli soupeřův úvodní tlak po změně stran. V poslední třetině zápasu se už hrálo jen podle našich not a vytvářeli jsme si dostatek šancí, což se nakonec projevilo i ve skóre. Jsem velmi rád, že jsme potvrdili výkon z Rychnova.

TJ Červený Kostelec
Petr Garček, trenér: Utkání se mi těžko hodnotí, posledních 30 minut bylo z naší strany šílenství a rezignace na fotbal. Domů tak bohužel zaslouženě bez bodů a s bůrem.



Sestavy


FK Jaroměř
L. Červenka [-] - Z. Kocourek [-] (63. O. Častvaj [-] ) , J. Prokš [-] , A. Pohořálek [-] , M. Exnar [-] , M. Exnar [-] (75. J. Kudrnáč [-] ) , J. Bajer [-] (81. M. Sekyra [-] ) , J. Bano [-] , R. Gorol [-] , J. Podolník [-] , A. Horák [-]

TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Petrů [-] , J. Škoda [-] , D. Vencl [-] (72. J. Čejchan [-] ) , L. Hlava [-] , D. Hlava [-] (81. Z. Mudroch [-] ) , M. Srkal [-] , M. Kováčik [-] , P. Kratěna [-] (72. M. Frýba [-] ) , Š. Donát [-] , J. Malina [-] (81. D. Veseleňák [-] )

ŽK: 29. M. Exnar , 50. A. Pohořálek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: VALIHORA Jaromir - FILIP Miroslav, MATULA Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Radek Kollár
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, věřím v lepší kvalitu domácího celku.

Tip: výhra hostů