Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2016 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Trutnov smazal dvougólové manko a porazil Úpici


Branky


0

Úpice se v zápase s Trutnovem ujala dvougólového vedení, které trvalo až do sedmdesáté minuty. Dvacet minut před koncem se Trutnovští zvedli a třemi góly otočili na konečných 3:2. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úpice se ujímá vedení

V prvním poločase se hrálo vyrovnané utkání, ve kterém se jako první do vedení dostali hosté z Úpice. V pětadvacáté minutě se hostům podařilo využít zaváhání trutnovské obrany a míč do sítě dopravil Patrik Břicháček. Domácí za nepříznivého stavu nezpanikařili a s vědomím dalších šedesáti minut hry pokračovali ve vyrovnané partii. V dalších minutách prvního poločasu žádný z gólmanů nekapituloval, a první půle tak skončila vedením Úpice 1:0.

Obrat Trutnova

Hostům se podle nejlepších představ vydařil vstup do druhé půle a už po dvou minutách hry zvýšili své vedení. Ve čtyřicáté sedmé minutě Úpice využila standardní situaci a míč do sítě dopravil Ondřej Biederman. Dvojnásob nepříznivý stav donutil domácí tým k otevřenější a ofenzivnější hře. To nabízelo nové možnosti i Úpici, která mohla využívat volnějších prostorů v obraně Trutnova. Hosté se tak dostali do dalších nadějných šancí, domácího gólmana Jana Votočka ale nepřekonali. V sedmdesáté minutě domácí vstřelili kontaktní branku, když úpického gólmana Milana Dytrycha překonal útočník Aleš Starý. Nedlouho poté si hosté mohli vzít zpět své vedení, úpického Ondřeje Biedermana ale vychytal Jan Votoček, který tak v rozhodující chvíli podržel svůj tým. Deset minut po vstřelení kontaktní branky se domácím podařilo vyrovnat, když na 2:2 dával obránce Roman Wimmer. Úpice otřesná ztrátou dvougólového vedení se v závěru nedostávala do šancí a spíš se soustřeďovala na udržení remízového stavu. Dělbu bodů však nepřipustil trutnovský kapitán Pavel Ficner, který v osmdesáté šesté minutě rozhodl o výhře Trutnova 3:2. 



Ohlasy k zápasu



SK Sparta Úpice
Radek Kaplan - trenér TJ Sparta Úpice: Dnes se nám hodnotí zápas velice hořce. Do sedmdesáté minuty bylo z naší strany vše v pořádku, vedli jsme o dvě branky vypracovali si další brankové příležitosti, které bohužel neskončily v síti. V závěru zápasu domácí tým výsledek otočil a odjíždíme s prázdnou.



Sestavy


MFK Trutnov B
J. Votoček [-] - M. Přívratský [-] (75. D. Vošanovič [-] ) , R. Wimmer [-] , M. Kancok [-] , M. Vyhnánek [-] - P. Doubic [-] , P. Ficner [-] , M. Brutovský [-] (73. M. Tůma [-] ) , T. Groer [-] - A. Starý [-] (90. V. Kuhn [-] ) - O. Šimůnek [-] (46. D. Rejl [-] )

SK Sparta Úpice
M. Dytrych [-] - T. Skála [-] , J. Marel [-] , R. Kovačík [-] (46. M. Kaplan [-] ) , T. Brus [-] , P. Břicháček [-] , O. Biederman [-] , P. Kejzlar [-] , J. Peterka [-] , R. Černý [-] , J. Pich [-]

ŽK: 72. M. Brutovský , 87. D. Vošanovič , 90. P. Ficner - 83. J. Marel , 86. J. Pich , 88. P. Kejzlar , 88. O. Biederman .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Krucký Dušan - PEŠAVA Otakar, KOUTNÍK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.