Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2016 10:15

11.kolo, Vysočina | Třebíč | III. třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Litohoř doma nezaváhala


0

Fotbalisté Litohoře zahájili novou sezónu opět vítězně a mohli by i letos patřit k týmům bojující o postup.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí šli do vedení

Domácí tým nastoupil do nového ročníku s posilou Jendou Grünem a byl to právě tento hráč, který na začátku zápasu dělal hostující obraně velké problémy. Hned v 1. minutě utkání měli domácí šanci, ale Dolanský hlavičkoval nad branku hostí. Byl to právě Grün, který vyslal pěknou přihrávku do křídla na Szaba, který centrem našel  Dominika Punčocháře, který hlavičkou otevřel už v 7. minutě skóre -0:1. Hosté mohli v zápětí skóre srovnat, ale golman Dvořák míč vyrazil na roh. Ve 14 minutě aktivní Grün prošel přes půl hřiště, ale solo mu zneškodnil hostující brankář. Od 20 minuty se hrál oboustranně nezáživný fotbal, a tak do kabin šli domácí s jednogolovým náskokem.

Litohoř dokázala skóre navýšit

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, když mohli vyrovnat v 47 minutě po Dvořákově fatální nahrávce přímo hostujícímu útočníkovi, ale ten ve vyložené pozici minul. Ihned po této šanci poslal Pinter pěknou nahrávkou Dominika Punčocháře, který šel sám na brankáře hostí a tuto šanci chladnokrevně proměnil 2:0. Hosté mohli snížit v 55 minutě, ale Dvořák bravurním zákrokem zneškodnil střelu z hranice velkého vápna hostujícího útočníka. A tak po standartní situaci udeřili opět domácí, kdy se na hranici malého vápna nejlépe D. Bouda a dorážkou upravil na konečných 3:0. Hosté měli také možnost vstřelit branku, ale nedokázali dvakrát z brejku 5 na 3 a 3 na 1 tyto šance využít.



Ohlasy k zápasu


TJ Litohoř
Šafrata Marek, asistent trenéra: Hosté podali snaživý výkon, naše mužstvo bylo na první utkání dost nervozní, ale já veřím, že se ještě trochu sehrajeme a budeme i letos bojovat o špici tabulky.




Sestavy


TJ Litohoř
O. Dvořák [-] - K. Svoboda [-] , J. Grün [-] , D. Punčochář [-] , L. Dolanský [-] , K. Svoboda [-] , P. Szabó [-] (46. J. Pintér [-] ) , L. Klejdus [-] (78. M. Šafrata [-] ) , A. Mrkva [-] , D. Bouda [-] , R. Szabó [-]

SK Nové Syrovice B
M. Novák [-] - J. Marek [-] (74. J. Zelenka [-] ) , L. Kouřil [-] (46. J. Vlček [-] ) , J. Houserek [-] (4. L. Houserek [-] ) , J. Lang [-] , L. Růžička [-] , J. Weidenthaler [-] , P. Fouma [-] , P. Jenerál [-] , J. Šibor [-] , R. Janoušek [-]

ŽK: 52. D. Punčochář , 89. M. Šafrata - 28. P. Fouma , 84. J. Zelenka .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: PIKART David - DOLANSKÝ Ladislav (N), BÁRTŮ Vít (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.