0:6
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hradec gólově utekl až ve druhé půli


Branky


12. T. Krejsa , 51. T. Krejsa , 55. D. Wiweger , 60. T. Krejsa , 63. N. Lichý , 88. R. Lichý
0

První půle vyzněla jednobrankvýjm vedením Hradec. Vedoucí celek tabulky pak přidal ještě pět branek a zaslouženě vyhrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První dějství vůbec nevypadalo, že by hrál první celek tabulky s posledním. Hned v samém úvodu zahodil velikou šanci Hradce Daniel Wiweger. Následovali ho pak Pavel Valenta, Tomáš Krejsa. V 9. minutě Krejsa orazítkoval navíc tyč bělské brány. Ve 12. minutě po akci na jeden dotek, kdy se míč postupně dostal po ose Tomáš Moc, Norbert Lichý, Daniel Wiweger až k Tomáši Krejsovi, který poprvé napnul síť domácí brány – 0:1. Pak se teprve osmělila Bělá, ale Jakub David se v šanci neprosadil. Hradec taky své šance zazdil. V závěru poločasu zahrávakl domácí Mohammed Kiai trestný kop, který se zastavil na brankové čáře. 

 

Góly pak začaly padat až po přestávce a všechny do domácí branky. V 51. minutě přímý kop Tomáše Krejsy skončil až zády domácího gólmana Daniela Davida – 0:2. O čtyři minuty později utekl domácí defenzivě Norbert Lichý a předložil přihrávku Danieli Wiwegerovi, který se nemýlil – 0:3. Po hodině hry vysunul Pavel Valenta Tomáše Krejsu, který střelou uzavřel hattrick – 0:4. V 62. minutě si krásně narazil Tomáš Krejsa s Norbertem Lichým a ten byl nekompromisní – 0:5. Poslední branku vsítil lídr soutěže tři minuty před koncem, když Richard Lichý vymetl šibenici domácí klece – 0:6. 

 

Foto: Petra Škvarová



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělá
Richard Václavek (hrající trenér): První dějství bylo vyrovnané a mohlo to být klidně 3:2 pro hosty. Druhý poločas už byla naše klasika.

TJ Hradec n/M
René Černohorský (trenér): Věděl jsme, že to bude těžký zápas, navíc se hrálo na podmáčeném terénu. Byla to přehlídka neproměněných šancí. Trápili jsme se do úvodního gólu. Domácí taky hráli hodně dobře aspoň v prvním poločase. Každopádně zvítězila bojovnost a jsou doma další tři body z venku.



Sestavy


TJ Sokol Bělá
D. David [-] - P. Kolár [-] (60. R. Vybrančík [-] ) , P. Holuša [-] , J. Richter [-] , J. Demko [-] (80. R. Václavek [-] ) , R. Höpp [-] , J. Pekárek [-] (85. P. Ndirangu [-] ) , J. David [-] , P. Vybrančík [-] , M. Kiai [-] , T. Válek [-]

TJ Hradec n/M
T. Mrázek [-] - P. Valenta [-] (58. M. Fischer [-] ) , R. Lichý [-] , D. Wiweger [-] , R. Holuša [-] (86. J. Novák [-] ) , N. Lichý [-] , T. Krejsa [-] , T. Moc [-] , M. Lichý [-] , R. Kubánek [-] , R. Dušek [-] (65. D. Škvára [-] )

Hráči zápasu: T. Válek - T. Krejsa .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: VÁCLAVÍK Josef - HRUBÝ Václav, HARAZIM David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.