4:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2016 17:00

2.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhá Ves neprožívá úplně povedený start


Branky


7. J. Štampach , 53. D. Vondra , 72. R. Kojan (p.) , 88. J. Duchek
0

Druhé kolo mělo na programu i zápas mezi Měčínem a Dlouhou Vsí.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štampach poslal svůj tým do vedení

Oba týmy ve svých prvních zápasech neuspěly, a tak měly v dnešním utkání co napravovat. Úvod utkání byl poměrně opatrný, přesto se celkem rychle měnilo skóre. V 7. minutě se střelecky prosadil domácí Jakub Štampach a zařídil tak Měčínu skvělý start. Hosté se snažili rychle odpovědět, měčínská obrana ale fungovala na výbornou a nepouštěla je do nějakých vyložených šancí. Hrálo se velmi tvrdě, diváci viděli spíše boj než nějaký ofenzivní kolotoč. I domácí měli do konce prvního poločasu šance na zvýšení skóre, branka už ovše nepadla, a tak se šlo do kabin za stavu 1:0.

Přesvědčivá výhra Měčína

Hned na úvod druhého poločasu přišel moment, který prakticky rozhodl o zbytku utkání. V 50. minutě zaskakoval za svého brankáře na brankové čáře hostující Ondřej Goby, při svém zákroku ale jasně zahrál rukou a byla z toho penalta, sám hráč navíc viděl červenou kartu. Míč si na bílý bod postavil Daniel Vondra, ten ovšem zaváhal a svou velkou šanci nevyužil. Hned o tři minuty později ale svoje zaváhání napravil a přesnou střelou zvýšil skóre na 2:0. Od tohoto momentu bylo na hřišti pouze jedno mužstvo. Měčínští měli velkou převahu, jejich početní převaha byla velmi znát. V 72. minutě navíc přišel další pokutový kop, ke kterému se tentokrát postavil Radek Kojan a bez problémů proměnil. Definitivní tečku za zápasem přidal v 88. minutě Jan Duchek a podtrhl tak skvělý výkon domácích ve druhé půli. Měčín tedy porazil Dlouhou Ves přesvědčivě 4:0.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Měčín
Evžen Veselý: Bylo to bojovné utkání. Po druhé vstřelené brance jsme převzali iniciativu a hosté úplně odpadli a nechali nás hrát. Chtěl bych pochválit výkon rozhodčího, který byl po celý zápas bezchybný.




Sestavy


TJ Sokol Měčín
F. Jarolím [-] - J. Štampach [-] , D. Vondra [-] (62. J. Vlček [-] ) , M. Bauer [-] (82. P. Hlavatý [-] ) , J. Benda [-] (75. J. Duchek [-] ) , P. Duchek [-] , J. Klíma [-] , D. Němec [-] , J. Krotký [-] (46. Z. Krotký [-] ) , R. Kojan [-] , O. Jareš [-]

TJ Tatran Dlouhá Ves
R. Hanzl [-] (78. J. Kodýdek [-] ) - V. Hrach [-] , F. Matějka [-] (53. P. Švajka [-] ) , F. Dryje [-] , P. Beránek [-] , P. Švec [-] , J. Hubený [-] , P. Pechek [-] , P. Sperl [-] , S. Valvoda [-] , O. Goby [-]

ŽK: 34. R. Kojan , 63. J. Štampach - 16. O. Goby , 19. S. Valvoda , 50. P. Pechek . ČK: 50. O. Goby .
Hráči zápasu: R. Kojan , J. Štampach .
Počet diváků: 83. Rozhodčí: Hálek Pavol - PETRŽÍLKA Jiří, PENA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.