P. Musil 27.
1:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 16:00

8.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Libochovice po dvou výhrách utřely nos


Branky


0

Naopak Rumburk bodoval počtvrté v řadě a utíká ze spodní části tabulky.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hrůzostrašná chyba brankáře Krpeše

Na hřišti libochovického nováčka se střely dva týmy, kterým vstup do soutěže nevyšel. Ovšem v posledních zápasech oba našly formu a začaly bodovat. Favorit se hledal těžko, Rumburk bodoval v posledních třech zápasech, Libochovice vyhrály dva předchozí zápasy a nastřílely v nich deset branek.

 

Libochovice byly v úvodu aktivnější, Rumburk, který přijel v oslabené sestavě, se rozkoukával přeci jen déle. Z tlaku však domácí nastřelili pouze břevno. V 17. minutě padla první branka, Rumburk k ní přišel velmi lacino. Brnakář Filip Krpeš totiž nezkrotil hlavičku jednoho ze spoluhráčů. Jeho obrovské minely využil Demeter a snadno dostal hosty do vedení.

 

Jenže za deset minut dělá Rumburk zbytečnou chybu na levé straně. K vyrovnání se dostal Petr Musil, jehož střelu se snažil zblokovat Chlan, přesto míč skončil za Bednářem. Za stavu 1:1 se tak šlo o poločase do kabin.

Rumburk během tří minut dvakrát udeřil

Začátek druhého poločasu opět patřil Libochovicím. Domácí byli aktivnější, ovšem ze své převahy nastřelili pouze tyč. To na druhé straně padaly góly. V 55. minutě zahrával Rumburk rohový kop, do vzduchu se vyšponoval stoper Pokorný a hlavou překonal Krpeše.

 

A za další tři minuty se k trestnému kopu z levé strany postavil Ruszó. Následně zatočil míč tak umě, že ho brankář Krpeš našel v síti. Do konce utkání se Libochovice, i díky několika standardním situacím, snažily s výsledkem něco udělat. Ale Rumburk si dvoubrankový náskok a cenné tři body pohlídal.

 

Libochovice jsou dvanácté a v dalším kole jedou k těžkému utkání do Modré, Rumburk, který je osmý, hostí "doma" v Jiříkově Duchcov.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Libochovice
Václav Řezníček, trenér FK Libochovice: "Bohužel jsme předvedli výkon, který nás "zdobil" v prvních kolech. Nedávali jsme šance, naopak góly, které jsme inkasovali, byly naprosto zbytečné. Neříkám, že jsme měli vyhrát, ale výsledek je pro nás opravdu velmi krutý."

FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: Musím se sklonit před výkonem celého týmu. I když jsme byli zdecimovaní různými zraněními a nemocemi, tak jsme domácí přehráli a zvítězili zaslouženě. Hlavně mě těší, že v závěru utkání jsme domácí k ničemu nepustili a výsledek si zkušeně pohlídali. Nyní je potřeba toto vítězství potvrdit na domácí půdě v Jiříkově proti Duchcovu."



Sestavy


FK Libochovice
F. Krpeš [-] - J. Košťál [-] , O. Wiesner [-] , L. Chlouba [-] - J. Oliva [-] , L. Horký [-] , I. Oros [-] , O. Hudik [-] , P. Tuček [-] (71. M. Kozák [-] ) - M. Hudik [-] , P. Musil [-]

FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Ruszó [-] , M. Demeter [-] , J. Hejl [-] , A. Zima [-] , P. Pilko [-] (38. J. Dolejš [-] ) , D. Holubek [-] , T. Stankovič [-] , V. Chlan [-] , L. Pokorný [-] , M. Trégr [-]

ŽK: 9. J. Košťál , 21. O. Hudik , 75. M. Hudik - 10. A. Zima , 53. D. Holubek , 72. J. Ruszó .
Hráči zápasu: L. Pokorný .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Bretschneider Kamil - FENCL Jakub, ČÁKA Jindřich.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.