2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.10.2016 15:30

9.kolo, Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

S remízou nebyl nakonec nikdo spokojený


Branky


0

Duchcov byl blízko vítězství, nakonec ale odvezl jen bod.

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Duchcov začal daleko lépe

Na hřišti v Jiříkově, kde díky rekonstrukci hřiště našel Rumburk svůj dočasný azyl, se představil Duchcov. Mírným favoritem byl Rumburk, který bodoval čtyřikrát v řadě a je na dohled středu tabulky.

 

Duchcov je sice dvanáctý, ale bodoval v posledních třech zápasech. Hosté přijeli v oslabené sestavě, na hřišti musel i trenér Vladimí Pešek.

 

První poločas na podmáčenému terénu, kterému nepomohlo ani polední utkání Jiříkov - Benešov, patřil hostím. Očekávaný domácí nápor se nekonal, Duchcov byl v úvodu aktivní. Stejně jako domácí vyzkoušeli Podolského pozornost, tak i hosté ohrozili branku Rumburku Malinovou střelou zpoza šestnáctky těsně nad. První poločas se pak hrál nahoru dolů, akce se střídaly na obou stranách. Na hrotu útoku sám hrající Balog si však často neměl balon s kým dát a často také končil v ofsajdu, i proto byli hosté nebezpečnější zezadu ze zálohy, kde před čtyřčlenou zálohou operoval Pešek.

 

Dvě menší šance nevyužil, ale ve 32. minutě prokázal, že jako bývalý obávaný kanonýr góly dávat nezapoměl. Po akci svých spoluhráčů a svěřenců poslal do branky odražený míč a hosté šli do vedení, za dosavadní průběh zápasu určitě zaslouženě.

 

Domácí hráči se pochopitelně pokusili o rychlé vyrovnání, přidali, ale do přestávky se šlo za duchcovského vedení.

Oba týmy dohrávaly bez vyloučeného

Ve druhé půlce, když už nepršelo, přišla velká snaha Rumburku o srovnání, Hosté se téměř nedostávali za půlku, ale velmi dobře odolávali. Hráli i načas, což se nakonec stalo osudným dvěma kohoutům na hřišti, kteří se po dvou žlutých pakovali ze hřiště o patnáct minut dřív. Za Rumburk to byl Ruszó, za Duchcov Bednář.

 

Domácí fotbalisté vyrovnání přece jen dočkali, sedm minut před koncem se chytrou střelou přes hlavu prosadil kapitán Rumburku Chlada. Nepovedenou střelu na branku vyslal pak hostující Giňa a když v poslední minutě nevyužili domácí tutovku a díky Chladovi dvakrát trefili tyč, skončil zápas nerozhodně.

Rumburk urval dva body

Penaltová štěstěna k hráčům Duchcova, stejně jako minule, nebyla nakloněna. Balog branku vůbec netrefil, Kubánkovi míč gólman chytil a druhý bod tak zůstal v Rumburku. I proto, že své pokusy postupně proměnili Stankovič, Linhart, Zima a Hejl.

 

V dalším kole jede Rumburk do Křešic, Duchcov čeká zápas na půdě nováčka z Libochovic.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


FK Rumburk
Jaroslav Červinka, trenér FK Rumburk: "Dnes mě velmi mrzí, že jsme nevybojovali tři body. První poločas se nám vůbec nepovedl a hosté toho dokázali náležitě využít. Druhý poločas byl v naší režii, ale zklamali jsme v koncovce. Hráči se snažili a bojovali, ale zastavila nás nedisciplinovanost Ruzsóa, který se nechal zcela zbytečně vyloučit. Tímto vyloučením mužstvo oslabil a pokud se jeho přístup k utkání rapidně nezlepší, jeho přínos pro mužstvo bude nulový."

FK Duchcov
David Špet, sportovní manažer FK Duchcov: "Před zápasem, vzhledem k oslabení, bychom bod brali. Po zápase je však ztrátou. Nicméně čtvrtý zápas po sobě jsme bodovali a i to se počítá. Nyní zajíždíme opět ven a to na hřiště nováčka do Libochovic."



Sestavy


FK Rumburk
T. Bednář [-] - J. Chlada [-] , M. Trégr [-] , T. Stankovič [-] , V. Chlan [-] , J. Hejl [-] , O. Linhart [-] , V. Honců [-] (46. D. Holubek [-] ) , A. Zima [-] , M. Demeter [-] , J. Ruszó [-]

FK Duchcov
P. Podolský [-] - L. Brejcha [-] , P. Giňa [-] , P. Bednář [-] , D. Kubánek [-] , J. Meisner [-] - T. Berko [-] , P. Tokar [-] , V. Malina [-] (85. M. Kamrla [-] ) - J. Balog [-] , V. Pešek [-] -

ŽK: 24. V. Honců , 56. M. Trégr , 68. J. Ruszó - 33. T. Berko , 68. P. Bednář . ČK: 72. J. Ruszó - 72. P. Bednář .
Hráči zápasu: J. Chlada , V. Chlan - V. Pešek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Novotný Jaromír ml. - JAVOREK Jiří, NOVOTNÝ Jaromír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.