2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 10:15

7.kolo, Ústecký | 1.B třída sk. B, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bezděkov v Hrobě zklamal


Branky


0

Domácí po delší době vybojovali tři body. Nutno dodat, že zasloužené.

 

 

Byli jste se na zápase podívat? Ohodnoťte jeho úroveň, kvalitu jídla a pití, výkon rozhodčích nebo jednotlivých hráčů!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pištora dal klasického šatňáka

Oba týmy přivítal podmáčený terén. Papírovým favoritem byl Bezděkov, který sezónu rozjel velmi dobře a držel druhé místo. Hrob doma neprohrává, ale z venku body nevozí. I proto jich měl jen sedm a byl ve spodní části tabulky.

 

Do utkání vstoupil lépe Bezděkov, ale jeho převaha k vyloženým šancím nevedla. Hrob postupně hru vyrovnal, když to vypadalo na bezbrankový poločas, tak udeřil. Několik vteřin před koncem první půle se po rychlém útoku dostal do zakončení Petr Pištora a svou osmou brankou v sezóně tak dostal Hrob do vedení 1:0.

Bezděkov se dostal do šancí příliš pozdě

Po změně stran už byl aktivnější Hrob. A svou aktivitu přetavil v druhý gól v 59. minutě. To se po dalším rychlém útoku prosadil Václav Tichý.

 

Bezděkov se trápil, dvě šance si vytvořil až v poslední desetiminutovce, ovšem brankář Jan Mareš se o čisté konto připravit nenechal.

 

Hrob se díky třem bodům posunul na deváté místo, Bezděkov je čtvrtý. V dalším kole jede Hrob do Černivu, Bezděkov hostí lepšící se Litoměřicko C.

 

Byli jste se na zápase podívat? Jak ho zvládl rozhodčí, chutnala klobáska? A co výkony jednotlivých hráčů? Nezapomeňte utkání ohodnotit díky naší novince!



Ohlasy k zápasu


TJ Hrob
Zdeněk Havlíček, předseda TJ Hrob: "Ze začátku měl převahu Bezděkov. My však hru vyrovnali a po změně stran byli lepším týmem. Tři body jsou zasloužené."

SK Bezděkov
Tomáš Martan, funkcionář SK Bezděkov: "Tentokráte se nám vůbec nedařilo. Všechno bylo špatně. Domácí byli lepší a předčili nás ve všech směrech. My jsme pořádně ohrozili domácí branku v 81. minutě. Hrob vyhrál zaslouženě."



Sestavy


TJ Hrob
J. Mareš [-] - M. Vrábel [-] , Z. Týma [-] , V. Tichý [-] - M. Kozák [-] , P. Šural [-] , P. Fencl [-] (68. V. Ferko [-] ) , D. Jelonek [-] (88. M. Rudolf [-] ) , M. Rudolf [-] - P. Pištora [-] , M. Brandl [-]

SK Bezděkov
M. Balcar [-] - L. Pištora [-] , R. Jirásek [-] , J. Svoboda [-] , F. Hendrich [-] , M. Hlavsa [-] (64. M. Strýhal [-] ) , B. Matoušek [-] , J. Hlavsa [-] , P. Čermák [-] (79. O. Čaněk [-] ) , J. Řezníček [-] , T. Rubeš [-] (46. M. Poláček [-] )

ŽK: 70. M. Brandl , 87. P. Šural - 35. F. Hendrich , 72. B. Matoušek .
Hráči zápasu: M. Brandl .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: Mollinger Lukáš - ŠMÍD Jiří, DOUBEK Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.